Yamaha Bws Stunt

kuşadasına gelirsen beklerim,ben yakın bi zamda nazilliye gelmeye dusenyorum belkide orda goruşuruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
az daha on kaldirarak gitsen cok guzel olacak

ben beyendim emege saygi :cat:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
bir trafiğe kapalı alandayım kendimden başkasına zarar veremem.
Verirsin.
Milli servete zarar verirsin.
Seni büyütüp, bu yaşa getiren anne babana zarar verirsin.
Kendine vereceğin zarar,tahmin ettiğinden çok daha fazla toplumsal yara açar.

iki hareketlere çok alışığım.

Alışık olman düşmeyeceğin anlamına gelmez.

üç bu hareketleri kaskla zor yaparsınız

Elin oğlu yapıyor.
Kaskla da yapıyor, eldivenle de yapıyor.:)
Önce bir kaç resim koyalım.

Stunt_Bike_Show_Scoot_ac2pz.jpg

stunt.jpg

stunt-bike-show-scooter.jpg

Bir de video koyarak, şenlendirelim muhabbeti.:)

[YT]afOT0LfZVfc[/YT]

İzleyemiyorsanız link burda.

http://www.youtube.com/watch?v=afOT0LfZVfc

Kask dışında beğendim ama ne yalan söyleyeyim.:wiinkk:

Zordur bu şeytan icadıyla bu hareketleri yapmak.
Tebrikler...

kuşadasına gelirsen beklerim,ben yakın bi zamda nazilliye gelmeye dusenyorum belkide orda goruşuruz[/QUOT

olur abı ulasırsın buradan bır cayımı ıcersın memnun olurum

cog abı koydugun resımlerın bws den cooooooook farklı oldugunu bu ısı yapan bılır

neden cunku onların altındakı makınaların arka amortısoru yuksek on konsol hafıf sase daha kısa o makınalarda bu hareketlerı bmx bısıkletı ıyı kullanan ama hıc motor kullanmamıs bırı bıle yapar ama bunu bws de yapmak zordur agalıty de yapmak zordur cunku uygun degıl bız elımızde motorumuzla yapamaya calısıyoruz ha bak ıyı dınle sımdı ben bws mın arka amortısoru yukseltırım on masa yı jantı hafıfletırım onlar kadar profesyonel olurum bu hareketlerı yaparken kask takmasam tamam onların motorlarının bagaları kayısları agırlık merkezlerı farklı lastık basınlarını hareketlere gore duzenlıyolar ve motorları mınıcık sımdı gelde uzulme ben bunları elımdekı tek motorumla benı tasıyan heryere goturun ve kaybatmeyı goze alamayacagım bır motor ıle bunları yapmaya calısıyorum sız o fotografları koyuyorsunuz merak edıyorsanız bende o fotolardan cok var onların hepsını ınceledım vıdeolarını ızledım bıraz olsun onlardan ogredım keske benımde alım gucum olsada onların yaptıgı gelıstırmelerı bws m yapabılsem de daha profesyonel bır seyler cıkarsam bız boyleyız ıste bır seyı yapmaya calıstıkca mıllet olmaz ya senınkı soyle boyle dıyerek anlamıyo bızlerı cevremdekıler ole halbukı guzelce soyle yapsan ve boyle kullansan dıyerek yardımcı olmak yok elestırılerın hepsı sogutucu

acıkca soylıyeyım kask takmama dakı sebebım zaten zor olan makınada gorus acısını ıyıye engelleyen kaskın zorlugunuda cekmembegendıgınız ıcın coook sagolun yorumlarınız ıcın tesekkur ederım

motopısket ramco tesekkur ederım sagolun

ama söz veriyorum daha sonra daha iyi yapabilmeye başladığımda kaskımda olucak ve daha güzel bir video olucak heryönden memnun edicek yorumunu eksik etmeyen tüm abilerime kardeşlerime teşekürler

Son düzenleme:

CBA

helal sana kardeş ama keşke kask taksaydın allah korusun yaa bile yapdığın hareketlerde sakat yani

helal sana kardeş ama keşke kask taksaydın allah korusun yaa bile yapdığın hareketlerde sakat yani

arkadasım çok teşekkür ederim biliyorum kaskım eksik ama açıkladım ve ileride korumalı morumalı tektekerli yanlamalı güzel bir video ile örnek bir şeklilde geleceğim bekle beni MT HARBİDEN TUTKU YARATIYO :queen:

burak09 dostum kardeşim

slip çamaşırla freestyle show yapanda var ve bunu binlerce kişinin önünde yapıyo

travis pastarana en son bi ara uçaktan çıplak atladı sadece slip donla ardından iki kişi bi süre sonra atlayıp onu yakaladı ve sonra kendi paraşütlerini açtılar

olay yapılan showun ne amaç içerdiği ile ilgili senin amacın tehlikelere karşı cesurca davranmak falansa başka şeyler yaparsın motosikletle akrobatik hareketler yapmaya çalışmaksa başka şeyler yaparsın

travis pastarananında birçok stunt videosu var kasksız ama kasksız yakışmıyo sonuçta motosiklet eldiven ve kask bir bütündür

kültürden kastımı yanlış anlamışsın motosiklet kültüründen bahsettim ben yaşam tarzın belki hepimizi imrendirecek biçimdedir hayat kültürün belki hayran bırakır bizi

ama sevgili kardeşim sunduğun ürün çok değerli bile olsa onu ucuz sunarsan kimse ona gerçek değerini vermez

sen bunu daha görsel daha sembolik ifadelerle sunarsan daha etkili olur

ekipmanlı ve ekipmansız stunt videolarını seyret kararı sen ver

yeteneklerini geliştirmen dileği ile başarılarının devamını dilerim

dostum eleştirileri dikkate alarak çalışmalarına devam etmeni dilerim.görüntüler çok güzel.daha iyilerini de yapabilirsin,neden olmasın.başarılarının devamını diliyorum.kazasız belasız çalışmalar..

cgl125 emraq

teşekkür ederim eleştiriler alacağım dikkate sağolun

kardeş kapalı alanda olsa kask ve üstünde korumaların yani mont ve dizlk olmalıydı
bence bu olmadı :farao:

ah keşke bnde trex150 ile yaptığım tekeri çekseydim :pr:
bu bws nin iki katı gitmiştim yol bitmişti :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar