kuşadasına gelirsen beklerim,ben yakın bi zamda nazilliye gelmeye dusenyorum belkide orda goruşuruz
Verirsin.bir trafiğe kapalı alandayım kendimden başkasına zarar veremem.
iki hareketlere çok alışığım.
üç bu hareketleri kaskla zor yaparsınız
kuşadasına gelirsen beklerim,ben yakın bi zamda nazilliye gelmeye dusenyorum belkide orda goruşuruz[/QUOT
olur abı ulasırsın buradan bır cayımı ıcersın memnun olurum
cog abı koydugun resımlerın bws den cooooooook farklı oldugunu bu ısı yapan bılır
neden cunku onların altındakı makınaların arka amortısoru yuksek on konsol hafıf sase daha kısa o makınalarda bu hareketlerı bmx bısıkletı ıyı kullanan ama hıc motor kullanmamıs bırı bıle yapar ama bunu bws de yapmak zordur agalıty de yapmak zordur cunku uygun degıl bız elımızde motorumuzla yapamaya calısıyoruz ha bak ıyı dınle sımdı ben bws mın arka amortısoru yukseltırım on masa yı jantı hafıfletırım onlar kadar profesyonel olurum bu hareketlerı yaparken kask takmasam tamam onların motorlarının bagaları kayısları agırlık merkezlerı farklı lastık basınlarını hareketlere gore duzenlıyolar ve motorları mınıcık sımdı gelde uzulme ben bunları elımdekı tek motorumla benı tasıyan heryere goturun ve kaybatmeyı goze alamayacagım bır motor ıle bunları yapmaya calısıyorum sız o fotografları koyuyorsunuz merak edıyorsanız bende o fotolardan cok var onların hepsını ınceledım vıdeolarını ızledım bıraz olsun onlardan ogredım keske benımde alım gucum olsada onların yaptıgı gelıstırmelerı bws m yapabılsem de daha profesyonel bır seyler cıkarsam bız boyleyız ıste bır seyı yapmaya calıstıkca mıllet olmaz ya senınkı soyle boyle dıyerek anlamıyo bızlerı cevremdekıler ole halbukı guzelce soyle yapsan ve boyle kullansan dıyerek yardımcı olmak yok elestırılerın hepsı sogutucu
acıkca soylıyeyım kask takmama dakı sebebım zaten zor olan makınada gorus acısını ıyıye engelleyen kaskın zorlugunuda cekmembegendıgınız ıcın coook sagolun yorumlarınız ıcın tesekkur ederım
motopısket ramco tesekkur ederım sagolun
ama söz veriyorum daha sonra daha iyi yapabilmeye başladığımda kaskımda olucak ve daha güzel bir video olucak heryönden memnun edicek yorumunu eksik etmeyen tüm abilerime kardeşlerime teşekürler
helal sana kardeş ama keşke kask taksaydın allah korusun yaa bile yapdığın hareketlerde sakat yani
Mesajlarını hiç beğenmedim ,hayatla dalga geçen bir tutumun var.
Ama motorun iyimiş senden ne kadar memnun olmasa da.:farao:
ne alaka adam ne yazmıski ? emeğe saygı
kask kask kask kask