Yamaha Bws hakkında bir soru

Arkadaşlar 2. el bir yamaha bws buldum km 2800 de modeli 2006 baktım gayet temiz ama aklımda birkaç soru var

1-) 2 zamanlı olduğu için yağlı benzin bulmak zor olur mu?
2-) Yağını her benzin aldığımda mı koyucam yoksa 1 defa koyup onun bitmesini mi beklicem eğer öyleyse yağ deposunu fullesem kaç km gider?
3-) Sizce 2006 model olması kötü mü yani motor daha kaç sene daha gider?

Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler.

kemal17 2006 model olması güzel temiz se almanda bi sakınca yok.Sınıfının en iyisidir.:cat:
Çok seri ve atak motordur.Bende baya bi süre bws kullandım ve çok memnundum.Hiç bir zman beni yolda bırakmadı.
2 zamnlı motor bilindiği gibi yağ+benzin yakar.
Yağ deposu ayrıdır.Benzin kapağının yanında bir de yağ kapağı wardır.Yağle benzini kendisi karıştırır.Sen sadece yağ deposuna 2 zmanlı motor yağı koy.Zaten yağ deposu 1 litre civarı.O 1 litre de baya uzun gider.
Km sini hesaplamadım ama çok gidiyordu 1000 km ye yakındır..
2006 model olması iyidir..Motorlarıda çok sağlamdır.Uzun süre şüphesiz biebilirsin dostum..
Başka sorun varsa sorabilirsin:cat:

1-yağlı benzin değil kursunsuz 95 oktan
2-yağ haznesi farklı bi yerde tercihen 3 depoda bir tavsiye edilir
3-torunların bile biner sağlamsa ciğer :D

Çok saolun dostlarım
1 sorum daha vardı:)
birde 2 zamanlı olduğu için en fazla kaç km gidebilir uzun yola gider mi? Uzun yol : max 60 km 2 kişi ?
Birde Honda beatla yamaha bws arasında kaldım
Bende 2007 kanuni rokko var sizce rokkomu satıp bunlardan birini almalı mıyım?

aga seri değil honda beat .ok hantal sonradan hız alır ayrrıca seni üzebilir ama hesağlıdır

bws taş gibidir 7 kişi bin banmısın demez(denedim ordan biliyorum) tek amörtisörü vardır ama çokda sarsmaz biraz daha fazla yakar ama hakkını verir kalkışı delidir çok zevkli motordur uzun yol konusuna gelince iki zamanlı ama gider üzeceğini sanmıyorum paran varsa derimki bws ben alamadım sen al :'(

Arkadaşım beat ile bws arasında kaldıtsan kesinlikle BWS derim..Beat ın 50 ile çıktığı rampayı ben 70-75 le çıkardım..Çok da denemesini yapmıştım.Aerkadaşlarda beat çok vardı ordan bilirim Beat da iyi motor kötü demem ama bws daha güçlü ona göre 2 zmanlı olduğu için..UsTuRa nın dediklerine aynen katılıyorum:cat:
Günde 100-120 km yaptığım olmuştur.(iki kişi)
Beat a göre biraz fazla yakar ama hakkını sonuna kadar verir.Kuşkun olmasın.
Zaten 2 si de 100cc. olmasına rağmen beat 7 BG,bws 7,8 beygirdir:cherry:İki zman farkı:)

Honda beat Kanuni rokko ile aynı kalitede midir?
birde rokko satılıp bws alınılır mı?

:D:D:D son soruna bayıldım rokko satılıp bws alınırmı ne demek aga yaw :D
satarsınalırsın pişmanda olmazsın tabi paran varsa ama sakata geip dandirik bişi alırsan her gün küfredersin bilen adamlara göster danış biz motorları bilmediğimizden pek net bişe diyemeyiz sanırım

kemal17 dostum kanuni ile yamaha,hondayı tabiki aynı keseye koyamayız:)Sağlamlık ve kaliye istiyosan,bn buna sorunsuz binerim diyosan honda yamaha:cat:Ama işte dediğim gibi beat mı BWS mi dersen de BWS:cat:

Sıfırını almaya maddi imkanım el vermiyor ama 2500 ytl ye var 2006 model 2800 km ye ama kararsız kaldım yinede çünkü benim motorum 2007 model ve henüz 1300 kmde bir sorunum yok motorumla ama ben çok sağlam birşey aradığım için istiyorum bws yi :cat:

Bu da benim bws idi....Gözüm gibi baktıydım kerataya:mrgreen:2004 modeldi ve bu fotolar 3 senelikken çekilmişti... 3 yılda pek yaşlanmamış dimi
barchetta147ug1.jpg

goruntu136eb8.jpg

abi sen şimdi resmi koydun bitirdin beni Gelde alma şimdi bu makineyi :)
Sanırım kararımı verdim gibi ama ben kırmızı renk düşünüyorum daha yakışıklı duruo :D

UsTuRa o zman al bi tane yaws:mrgreen:
0 Km si war mı hala sayılıyor mu acaba..Kataloglarda görmemiştim ama:silent:
Fiyatı 3,500 civarıydı

antalyada sınırlı sayıda var abi
sıfırı üretilmiyor bildiğim kdarıyla sıfırı 3.500
temizleri 2.250 - 1.750 arası
vasatlarda 1000 den başlıyo,sıjı takipçisiyim ve hayranıyım ama nerede bizde o para bea abi :D

Yeni modellerini ben pek sewmedim yaw...Arka sinyallaer çamurluğa bağlanmış ve el korumaları yok.:farao:
Ama bu 2004 lerin de bi kusuru var o da arka oturğının çok dik olması..Artçı rahatsz oluyo kayıyo yapışıyo sürücüye....Ama bu durum arkada bi kz attığında daha hoşuna gidiyo:queen::queen:

abi onun sebebi ağırlığı ön tekere vermek sanırım çünkü öne yaslanıp ani dönüşler yaprsan ön teker savrulmuyor ama ağılrığı vererek dönersen olmuyor.Birde artçı arkaya çok yaklaşırsa ön teker havada olabilir ve dengesiz makaslarla karşı karşıya kalşırısn ama koltuk dik olunca oda senle öne yaslnaıyor ve maksalar daha güvenli oluyor (tahminimce :D ) zuma lar gelicek dediler ama fıs çıktı hiç bişe yok arka sinyallerrinde arka fara bağlı olması güzel sayılır be abi , elciklere gelincede çok çirkin gösteriydu mooru bence offf off htılrlattın gene bana :D

UsTuRa yakın takipçisiysen sana bi soru....:mrgreen:Fotodakine kaç para verirdi..2004 model ve 3 yıllık kabul et yani 2007 den say artık:)

UsTuRa fotodakinde zaten fara bağlı..Ama yanıomıyosam 2006 ve üzerinde fara değil de çamırluğa bağlı kenarlardan kol gibi çıkıyo:mrgreen:
Bu oturak işine gelince bu konuda bilgim yok dediğin gibi olabilir ama 2006 sonrası yine eskisi gibi yaptılar..Kaymayan cinsten yani..dalga şeklinde.
Bu kotorların bi avantajı da lastiğin kalın olması..Ne kadar ufak tekerlek yatmasada ben sınırları hep zorlardım..:mrgreen:Yatırmaktan ayaklığı hep değdirirdim..Herkesde korkardı ufak tekerle manyakmmısın sen diye..Ama baya yatırırdım:mrgreen:Bunun içinde lastiklerin yeni olması lazım tabi:pYoksa en ufak yatmada yeri öpebilirsiniz..

Son düzenleme:
abi aynısıdan alacaktım ben ama haşattı cenabe motor diyordu herkes binen kaza yapıodu grüntüsü aynıydı arka kuyruk kısaydı sendeki gibi ama haşattı yani 1.000 dediler sendekide öleyse 1.000 - 1.500 arası gider ama sağlamsa ve 2008 yılında satıosan 1500 - 2000(zor ama) gider sdiye tahmin ediyorum tabi gidişine bağlı abi ... (bence)

evet abi bende öleyim :D lastik geniş yatmaz normlde ama sınırları zorlamak iyidir
dönüşlerde iyi göz :D atarsın
büyük avantajlardan biridir kalınteker
ayrıca gece dene kıvılcım güzerl çıkıo :D

Son düzenleme:
Thelovingone48 Bende bu bws ve honda dylan piyasasını yakından takip ediyorum motorun kaç kmdeydi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar