Yamaha Bws hakkında bir soru

Kemal17 bu mtor 20,000 deydi.Aldıktan sonra sadece servis harcaması yapmıştım:mrgreen:Hiçbir sorun çıkarmadı yani..
UsTuRa gidişi gayet iyiydi.. kişi 120 yaptım bununla ben..Rampa aşşağı ama..Düzde 100 görüyodu:cat:

evet abi sağlamları aynen dediğin gibi bi tane olsada gezsem şimdi yaw (laf aramısda tekede manyak çıkıo denemedim ama deneyenler hep arkadaşlarımdı süper görünüyor)

Satmasaydın keşke arada bi verirdin bana :D

yok yaw satmadım ben aslında motoru...Şimdi ben biraz satmışım gibi konuştum baştan beri ama:mrgreen:SAtılmış anlaşılmış:)Aslında hala bizde de ben binmiyorum bayadır..Aile kullanıyo..Bu fotolarda tam 3 yıllıkken çekilmişti..Ben bunu 2004 yazı almıştım..Bu scooter haliylede vitessiz..Ama ben vitesli motorda çok kullandım ve artık büyütme vakti geldi:Çok küçük kalıyo arık..Kısmetse yaza yamaha FZ6 alıcam..Duruma göre ya sıfır ya ikinci el alıcam bi şekilde:)

bws zaten sana yakışmaz genç motoru yaş kaç senin benim 16 nisanda 17 olacam ben biniyim işte bws ye evin işlerinide görürüm baq :D kıymatımı bilin :D

Sahibinden de gördüğüm bir kare çok hoşuma gitti paylaşayım dedim
yamahabwsvy4.jpg

offf offf ne kareler bunlar bea hLL elemana vallahi
antalyada çok bunlardan kask yok ama yapceq bişi yok :D

UsTuRa biz yaşlı mıyız yaw:mrgreen:benim yaş ta 20..:)
Ama motor hala fotodaki gibi..Tertemiz çizik yok 4 yaşına yaklaştı.Aldığımdan beri hiç dışarda bırakmadım.Her yıkadığımda güzelcene kuruladım.En ufak pası yok üzerinde.Alt egsoz borusu bile paslı değildir bırak çamuru:mrgreen:İşte artıık hevesi geçti bende artık büyük istiyorum.Bunlar kesmez artık.Ufak motor bunlar artık.
Bu tek teker olayı da bana çok saçma gelir nedense..Amaç ne kardeşim gitsen nolur gitmesen nolur..Mazallah bi arkaya kaçırsan çamırluk,far,grenaj kaç para yahu...:)Ayrıca motor için de çok sağlıksız.

yok yaw satmadım ben aslında motoru...Şimdi ben biraz satmışım gibi konuştum baştan beri ama:mrgreen:SAtılmış anlaşılmış:)Aslında hala bizde de ben binmiyorum bayadır..Aile kullanıyo..Bu fotolarda tam 3 yıllıkken çekilmişti..Ben bunu 2004 yazı almıştım..Bu scooter haliylede vitessiz..Ama ben vitesli motorda çok kullandım ve artık büyütme vakti geldi:Çok küçük kalıyo arık..Kısmetse yaza yamaha FZ6 alıcam..Duruma göre ya sıfır ya ikinci el alıcam bi şekilde:)

Dostum seninle aynı zevklere sahibiz sanırım
1-) Benimde ilk motor olarak tercihim yamaha bws oldu(ama alamadım:p)
2-) Bende Yamahanın Fz6 modelini çok beyeniyorum ve motorumu büyütmek istersem tercihim ondan başkası olacağını sanmıyorum:):queen::bounce::rendeer::cat:

merhaba arkadaş lar ben yeni üye oldum bana yamoto hs 150 t.2 hakkında bilgi verirmisiniz

teşekkürler

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaş lar ben yeni üye oldum bana yamoto hs 150 t.2 hakkında bilgi verirmisiniz

teşekkürler

senin ustura ile kontak kurman lazım..:cat:

arıca ramzey motor bws kopyası çıkardı grenajları ramzeyden alıp takabilirsiniz..:cat:

abi haklısın ya benim basıma geldi =) bi kaçırdım direk arka üstü yattım ne arka stoplar ne sinyaller nede o üstündeki kısım kaldı =) ztn sonra peder aldı hem onları yaptırdı bide pizzacı gibi çanta taktırdı =) sinir olmuştum çantaya fakat baya iş görüyo =) ama şimdi cıkardım onsuz daha karizmatik =)

size işi sorucam ben bu sitede yeniyim yaş 17 bws almayı düşünüom aklıma takılan bişiler var size danışmak istedim bu arada adım ersin :D
100 lük bws ile 34 km boyunca rampada son gaz gitsem motor şişermi??
birde benzinle yağı karıştırıp koyulsa birşey olur mu ??
cvp yazarsanız sevinirim saygılarla PİSKO81

arkadaşım istediğin kadar son gaz git banamızın demez motoru şişmez ayrıca bws nın yağ ve benzimn depoları ayrı ayrıdır aklında bulunsun ;)

peki

Peki BWS aldığımda kaç model almamı tercih edersiniz??
2004-2005-2006-2007-2008
hangi model alsam diye düşünüorum ama herkez 2004 aldiolar sizce kaç model alayım ??

ßende 2003 Model Bws var Daha 0 gibi Gözüküyor Parçalar 0 Sadice Ön Caburluk Deişme(oda Arkadaşa Vermiştim Gitmiş Duvara vurmuş önünü) Ama Alacaksan BWS Al Hiç düşünme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar