Yamaha anahtarlığımı gonderdi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
banada hiçbirşey göndermediler ama yeni kampanyalarda üye olanlara promosyon ürünlerini göndereceklerini açıklayan bi mail gelmişti ilk üye olduğum zamanlarda bakalım bekleyip göreceğiz..

bana deri bağlantılı anahtarlığı gelmişti hala duruyor hiç kullanmadım topik açıldığında yazmamışım bari şimdi yazayım :) dahada bişey gelmez beklemeyin bence

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben görüştüm..Ellerindeki stokları bitirmişler... Yenileri gelicekmiş....:p

İşin garibi hala aynı anahtarlığı kullanıyorum...Güzel çıktı ...:cat:

bende bende üye oldum....

ben bu sabah üye oldum. öğleye gelirmi?:)

Son düzenleme:
bende üye oldum bakalım, almanya 'da bir şirketin websitesine üye oldum. 3 ayda bir paten kataloğu gönderiyolar. Okadar fazla gelmeye başladıki dayanamadım 300euro saydım çok cıncık agresif bi paten aldım, yerler kurusun devam :queen:

Scooter 'den atlayıp patenle kaymayı düşünüyorum yeni stiller olacak inş. :cherry:

bir dönem ne meşhur bir başlıktı. sonra herkes anahtarlığını aldı ve the endo mutlu son.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben 1,5 sene önce almıştım anahtarlığımı hala devam ediyor mu yahu :silent:

aynı site hala güncel üyelik formunu doldurunca bişey yollarlarmı acaba ....

Bedava kapınıza özel kargo şirketi getiriyor. Ayrıca her yıl yıllık olarak çıkan Insider adında da bir dergide adresinize gelmekte. verdiğiniz mail adresinede yamaha tarafından her türlü bilgi gönderiliyor.... Dergi (Hollanda'dan geliyor. yamaha-racing.com sitesinden)

Bedava kapınıza özel kargo şirketi getiriyor. Ayrıca her yıl yıllık olarak çıkan Insider adında da bir dergide adresinize gelmekte. verdiğiniz mail adresinede yamaha tarafından her türlü bilgi gönderiliyor.... Dergi (Hollanda'dan geliyor. yamaha-racing.com sitesinden)

evet ben bayagıdır üyelım ılk dergı geldıgınde bıse vermedıler sonra anahtarlıgı gonderdıler.

iki sene olmuş artık tahsilata başlamışlardır bence :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar