Yamaha anahtarlığımı gonderdi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

c@n

3 saat 22 dakka oldu ama gelmedi hehe şaka 1 yana bende bugün üye oldum başka 1 yerde gördüm

arkadaşlar bana da bugun yamaha tarafından bir zarf geldi bi hevesle açtım fakat için den teşekkur ederiz uye olduğunuz için falan dio du yamaha da Tırttt çıktı nirde bizim anahtarlık :)

Banada AnahtaRlık Lasımdı Tam...! :mrgreen: İyiki Almamışım BiRas BekLiim :p :queen: :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşlar bana da bugun yamaha tarafından bir zarf geldi bi hevesle açtım fakat için den teşekkur ederiz uye olduğunuz için falan dio du yamaha da Tırttt çıktı nirde bizim anahtarlık :)

Bence postacı anahtarlığı yemiştir....Araştır....:queen: :queen: :queen:

2. anahtarlığım deri kaplamalı olandan olsun istedim 2. kere üye oldum ama anahtarlık çıkmadı paketten galiba artık içine anahtarlık koymuyorlar sadece mt tanıtım kitapçıkları ve bröşürleri vardı içinde:pale:

hadi yaw..

ya arakdaslar bana zamnında 3 tane gondermıslerdı ama bu sefer 2 ay ı gectı gelmedı yaw harbı bende postacılardan suphelenmeye baslaldım

Bence postacı anahtarlığı yemiştir....Araştır....:queen: :queen: :queen:

postacının gunahını almaya gerek yok babamın arkadaşı :queen: öle şeyler yapmaz.... :) Yamaha da Tırrttt çıktı uueheuheuh

vaLLa kARAKIZ a katılıyorum "caberli" yetmedimi 3 tane anahtarlık.....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim de dün elime ulaştı derili modelinden. Umudu kesmiştim ama 50 gün sonra geldi.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bekleyin sabredin mutlaka geliyor.....Adamlar ciddi çalışıyorlar canım....Bizimkiler gibimi???

Yaw Vallaha banada 2 ay sonra geldi bu gün...
Ahada Bu...

PB06.jpg

sevgili kardeslerim

ewet üye olurken 3 defa uye olmustum aam nıye bukadar buyutuyosunuz kıskandınızmı yoksa :cherry: saka saka ben o 3 taneyi bızım koyde yamaha ybr si olan iki tanıdıgıma ve morfincik adlı üye arkadasımıza hediye ettim onlara gelmiomus ta sanırım onlar köylük yrlerde yasadıgı ıcındır goruldugu gıbı su an elimde hic anahtar yokkı ama ben zaten napım bı suru anhtarlıgı bende yamahanın yapmaya calıstıgını yapıom aslında anahtarı baskalarına ulastırıom ayrıca bu sefr de gelıse bana seve seve ızmırde alamayanlara hediye ederım:rendeer: :rendeer:

şu ölü konumu dirilteyim malesef 3. anahtarlık gelmedi gelen ilk2 de tamamen metal motosikleti çizeceği için kullanamıyorum bide şu deriden gönderseydinya yamaha :salut:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar