Yamaha anahtarlığımı gonderdi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okulların ilk günü saçlarım uzun(15cm olmuş bonus reklamlarından çağırdılar) kestirmek zorundayım ilk günü geçireyim böle dedim.Akşam saçlarımı kestirdim moralim feci bozuk.8aydır uzatıyorum.Ardından geç gitmek zorunda kaldığım Yerel Gündem21 Motorsikletli Çalışma Grubunun toplantısına gittim.Yorgun argın eve gittim.Üstümü deiştirmek için odama girdiğimde bir de ne göreyim başucumda çok güzel bir paket.Bir anda açtım ve yaşasın anahtarlık var içinde.kocaman bir şaşkınlık yaşıyorum nasıl mutlu oldum anlatamam.Harbiden helal olsun diyorum yamaha firmasına her ne kadar made in china yazısı gözümden kaçmamış olsada.Yamahaya sevgim bir kat daha arttı.Kutusu da çok hoş doğrusu.Valla helal olsun işte müşteri memnuniyeti böle sağlanır...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bana daha gelmedi nedendir bilinmez :)

yaw adresi su hani street 1 street2 street 3 yazan yere yazıoz dimi biri ornek yazanılırmı acaba bana

banada henüz geldi..

helal olsun adamlara .. bu ufacık olayda bile anlaşılıyor neden onlar ingiltere biz türkiyeyiz.. gavur aşığı değilim ama netice bu..

$1 lık bir anahtarlık ile Yamaha ne kadar sempatizan kazandı (ben dahil) değil mi?
Diğer markaların da benzer girişimler yapması dileklerimizle :)

Banada geldi evet tek bir farkla,
PB06.jpg

-Kapının önünde açılmış paket olarak geldi. Şans eseri dışarı çıkmam sonucunda gördüm. Herhalde getiren her kimse içine bakmış ve bir şey anlamadan kapatıp bırakmış.. Ama onu bir yakalarsam (heleki getiren postacı ise vay onun haline) sonu hiç hayırlı olmayacak. Evet bir anahtarlık olmasına karşın hala insanımız başkasına ait olanı kurcalama işini hala çok seviyor...
-Kim getirdi sizlere - kargo şirketimi - PTT ci mi yoksa sizde mi yerde açılmış halde buldunuz...

yok yok yok...

e bizde üye olduk...ortada ne anahtarlık var ne bişey...heralde honda vfr ye bozuldu bunlar...git Allah versin diye düşünüyolar...:)

dur hele yaw
çinde 2.fabrikayı açmışlar
Motosiklet.net'e anahtarlık yetişmediği için
fabrikanın adını da motosiklet.net koymuşlar :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim de anahtarlığım geldi sonunda kargo parası bile peşin ödenmiş helal olsun diyorum

her yarıştan sonra da info maili atıp sıralamaları gönderiyorlar sağolsunlar :)

Anahtarlığım Geldi :)

p9210025tu1.jpg

Açıkcası beğenmedim. Ama beleş Sirke Baldan tatlıdır misali ,iyi oldu geldiği :)

Bende Şimdi üYe oLdum büyük bir umutla 10 gün sonrasını BekLiyorum umarım geLir yakında da YBR125 alıcam. :queen: takım yapıcam yani :p

Evet arkadaşlar bende üye oldum ve anahtarlık adresime 10 gün içinde ulaştı...:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar