Yamaha anahtarlığımı gonderdi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Welcome! You have successfully registered as a member of Yamaha.

Yav ben yanlış yere üye oldum galiba.Adres istedi ama apartman dı daireydi filan onalrı sormadı.
Napıcam ben :silent:

Adresimi update ettim hadi bakalım hayırlısı:)

Daha önce sorulmuştur ama okuyamadım motosiklet kısmına illa yamaha mı yazmak lazım ??

Son düzenleme:
bende üye oldum bakalım nolcak 10 gün sora gelir inşallah anahtarlığından diğil havam olur :D:D

eet arkadaslar herkese merhaba benimde anahtarlığım geldi! insan sevindirik oluyor..tavana vuruor vallai...nese en yakın zamanda fotoları eklerimm....herkese saygılar...:bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
walla bana da geldi. ama hakikaten bişey dikkatimi çekti. bir paket var özenle hazırlanmış. değeri bizim paramıza göre 2 3 ytl. ama bırakın paketi ta ingiltereden geldi. en az 20 ytl kargo ücreti tutar. arkadaşımın bi tanesi bunun içinde dinleme cihazı var dedi. casuslukmu yapıyolar ne?? inanalımmı?:queen: :queen:

yaaaa bana gelmediiiiiiiiiii!!!!!!!!:( adresi türkçe karakterler kullanarak yazdım acaba oyüzdenmi gelmedi yau.. 3 hafta oldu ne gelen vaaar ne giden...:salut:

ohaa :) :mrgreen: dinleme cihazımı bizim gibi adamların nesini dinlerler ki?? :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler ıngılızcem yok bı tarıf edebılrımısnz:silent:

trf edecek olan yokmu yavv bızde alalım:)

Son düzenleme:
vay be...
bir anahtarlık için, evinizin adresine kadar, tüm bilgilerinizi verdiniz ha :silent:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
vay be...
bir anahtarlık için, evinizin adresine kadar, tüm bilgilerinizi verdiniz ha :silent:

Ne alaka! Yamaha aslında motosiklet üreticiliği maskesi altında uluslararası bir haberalma örgütü müdür? Beleşe anahtarlık, katalog gönderiyor herifler. Üstelik ok ucuna benziyor, deri ve kutusu da çok şık. Hıh. :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ne anahtarlıkmış bu bee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar