Yamaha anahtarlığımı gonderdi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Motorlarınızı bu ucube nesneyle kirletmeyin arkadaşlar...Sağolasın yollamışlar elin gavuru...gavur ne yollarsa pek seviniyorsunuz ya...:queen:

cbr125 adını duymadan bir gece yaşayamayacakmıyım bu güzel dünyada...:)

Mutlu bir dünya istiyorum...içinde cbr125in olmadığı...kabus geri döndü...:p

sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş
sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş sibiaryüzyirmibeş

Torun fırsat buldukça bana giydiriyon ama sen şu aşşadaki topic'e cevap ver hani modlar emrine amadeydi hani hemen sohbete sabitlicektin foto konusunu noldu bakıyorum üzerine bi bardak soğuk su içmiş gibi bi halin var sesin soluğun çıkmadı karşı hareket olarak burandan kitledin ama ben kitledikden sonra kitlesende olur kitlemesende :queen: :queen: :queen:

şurayada link koyayımda görmedim ambiyansı yapma http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16239

yok be dedoş açıklamayıda yaptım bak...aynen burayada ekliyorum...

dede inan unutmuşum ya...admin şahit olsun ki...ben söylerimde yapmazmı...imkan dahilinde olamaz...ben acımam...beni tüm modlar tanır ...hem nazım geçer...hem asar keserim...sünnetçiyim bilirler...Mete Han abilerine hürmetde yarışırlar...:queen:

Erhan desen adamım kankam...her konuda danışır...yani 8.5 kilo be dedoş...daha ne diyim sana...:queen:

hem bu tarz bi başlık varmış zaten...:pale

o cıbırlar kadar başına sekman düşsün emi...:cherry:

Son düzenleme:
yamahayı sömürdük be2500 kere görüntülenmiş b unlardan yarısı anahtarlık aldıysa bile iyi sömürü sayılır ee nedemişler nerde beleş oraya yerleş dicem mete_han gene bişi ima edecek demiyorum geri aldım sözümü::rantinp:

yamahayı sömürdük be2500 kere görüntülenmiş b unlardan yarısı anahtarlık aldıysa bile iyi sömürü sayılır ee nedemişler nerde beleş oraya yerleş dicem mete_han gene bişi ima edecek demiyorum geri aldım sözümü::rantinp:

gel burada boş bir mezar var dedoş...:wiinkk:

boğaz manzaralı ise gelirim tabi beleş yemekde vercenmi ::dpac::

dur sen senin bi topicde patlama yapar su yapmazsam durmadan görürsün sen ::pcgum::

yamaha anahtarlığımı yeni geldi

arkadaşlar yamaha anahtarlığım 2 saat önce geldi iyi birşeye benziyorda çok feçi kokuyor içinde bide mt serisinin katoloğu war...:bounce: :bestmt: :bestmt:

benim elime geçti.denildiği gibi pekde güzel değil.ama ingiltereden paket geldi,bakın yamaha bana göndermiş havasını yaparsınız hiç olmazsa.

benimkide 15 dakika önce geldi.karışık duygular içinde kaldım:queen:
dsc01589yd0.jpg

gelll vatandaşş gell foruma üye olupda anahtarlık almayanları dövüyolar :p

3 gun once banada geldı üye olduktan 15 gun sonra elime ulaştı teşekkür mailı de yazdım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar