Yamaha anahtarlığımı gonderdi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulen adamlar uyandı hep tr adresi hep tr adresi dünya milletlerine anahtarlık kalmadı be :p

iki hafta oldu ama bana hala gelmediiii.............:salut:

bana geldii. ulan motor anahtarlığım var ama hala motorum yok.

zed

baya bi kişi üye olunca anahtarlık kalmamış bana motor yolladılar dermişim bende üye oldum ...

eğer adres bilgilerini doğru yazdıysanız yollarlar ama önemli olan iletişim adresinin doğru yazılması 10-15 gün aralığında geliyor

Banada geldi anahtar ama ben hondaya takacam onu Hehe:mrgreen: :queen:

yaw ne anahtarlıkmış be..altın sanki..bende de var..kutusunda duruyor.kullanışlı birşey değil.

banada bugün geldi gayet hoş hatta bizim şirketin şöföründen zor kurtardım anahtarlığı :) adam onu bana ver diyor ben sana 30 milyon veriyim diyor yaw git işine !!!

yahu ingilizce yazyo nası yazıcam ki ben alla alla ...no ingiliz

Arkadaşlar anahtarlık hangi kargo firmasıyla geliyor?

ingiliz firması sanırım fakat ismine dikkat etmemiştim isim sanırım tanınmış bir firma değildi aklımda kalmadığına göre ama belki diğer alan arkadaşlar hatırlıyor olabilir

arkadaşlar anahtarlığım az önce geldi söylemesi ayıptır.
posta ile gönderilmiş kargo şirketi değil. Royal Mail yazıyor zarfta. Yamaha broşürleri falan da var

hadi bakalım hayırlısı....

hadi hayırlısı...bizim üye olmamız bizim açımızdan (T.C.) bence gale alınıp alınmama GİBİ BİR H:queen: AL OLDU... :silent:

teşekkürler arkadaşlar benimkide az önce geldi...

kargo ile yollarlar sandığım için sormuştum ama cidden ptt ile geldi bizim postacı ilk defa posta kutusuna değilde 4.kata kadar çıkıp kapıya kadar getirdi. Onu yukarı çıkarmayı daha önce başaramamıştık. Buda güzel bir hatıra oldu.. :queen:

Dün banada geldi. Hiç ümidim yoktu ama adamlar göndermiş valla. İngiltereden geliyor ve kargo ücreti almıyorlar. İsteyene dağıtıyor işte adamlar. Helal olsun yamahaya ne diyim:cat:

ahanda bende üye oldum alıp regal e takacam :bounce:
gelincede bizimkilere cakacam havayı hahaha:cat:

Sonunda bana da geldi , bekleyince geliyormuş demekki , benim anahtarlık ilk resimdekinden biraz daha değişik... Anahtarlığım eskimişyi baya iyi oldu :)) Yanlız kutusu filan çok hoşuma gitti sandım içinden 1000$lık saat filan çıkacak :) Adamlar ufacık şey için o kadar paket kargo vs. uğramışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar