Yamaha anahtarlığımı gonderdi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw anahtarlığın yanında hediye olarak mt-01 i de yollasalarya yoqsa tam tersimi oluyordu ya :p:p

ayıp be kardeşim...kıççıkırık bi anahtarlık için sarfettiğiniz şu çabayı osmanlı torunlarına yakıştıramadım... atalarımız Kurtuluş savaşında Çanakkalede Erzurumda canını ve kanını verirken nereden bilsin torunlarının bir anahtarlık peşinde koşacağını...:)

Barış reis gereken cevabı yazmıştım...:p

abi sen günahını bile vermezsin be...:queen:

mahşerde günahlarının bir kısmını alayım desem onları bile bana çok görürsün...değil ki Hyosungu...Allah daha çok versin baba...malda gözümüz yok...motor düşünecek kafada yok bu ara bende...bizim davamız başka be abi...bana R1 versen mutlu olamam sanki...

[/QUOTE]
torunum bırak toplumsal mesaj vermeyi bugün itibarı ile motorumu aldım salıya herşeyini hazır edecekler fotoları yapıştırırım kullanmaya başlayınca yamahada neymiş sahi yamaha velespit markasıydı değilmi:silent:

motorun hayırlı olsun,kazasız sürüşler..:cat:

hehe bana çoktan geldi bur-k@ da 3 tane olması lazım sanırsam 30 milyondan satıo :p

evet arkadaşlar bugün anahtarlık banada geldi,hiç de fena değil:cat:

banada geldi
işte resmi

yamahasa6.png

Abi bu anahtarlık bana niye gelmedi.Üyede olduk ama tık yok.:cherry: 1 ay olmuştur yani.

Banada geldi o anahtarlık çok kaliteli bişey değil ama düşünüp yollamaları yeter.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bana da bugün geldi kutlamak lazım bu herifleri, bir internet kaydına güvenip taa ingilterelerden buraya yollamışlar sağolsunlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bana da gelmedi ne iştir anlamadım yani.:cyclopsan
biri benim yerime de yapsa yani ne güzel olur:)

Herkeste anahtarLık var demek.4 naL hazır biraz çivi bi de at buLdukmu tamam dır :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar