Yamaha 2008 Kampanya Fiyatları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza 250
Yamaha Güncel Kampanya Fiyatları
pano01be5.jpg

Ah Mt-03 aah... muhteşem bir makine.. Bir de ikinci el ilan verenler şu kampanyaları takip etse şahane olacak. Firma kampanya yapıyor, adamın sattığı bilmemkaç bin kilometredeki motor, sıfır fiyatından daha pahalı... Mesaj atıp uyarıyosun, "işine gelirse" diyo..

MT03 bana göre 5 para etmez.
bir arkadaşım eşine satın aldı...
parasına yazık etmiş..
titreşim fazla ( eski BMC pikaplar gibi..)
oturumu rahatsız...

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
mt-1 28 milyardan satılıyodu şimdi 22 milyar:pr: demekki bu paraya satıncada para kazaniyor, ne kadar keriz yerine koyuyorlar insanı :farao:

baska ulkelerde bu kadar pahalı deıl neden turkıyeye bu kadar pahalı gelıo acaba fabrıkası olmadıgından mı?

arkadaşlar bu kampanya 18 şubat' a kadardı ve şu an itibariyle bitmiş durumda. zaten beldeyama.com.tr adresine gittiğinizde pop-up olarak açılıyordu duyurusu, şu an o da açılmıyor, demek ki bitmiş. hoş zaten kampanya bitmeden önceki tarihlerde bile fz6 fazer ve fz6 naked ellerinde kalmamıştı.

baska ulkelerde bu kadar pahalı deıl neden turkıyeye bu kadar pahalı gelıo acaba fabrıkası olmadıgından mı?

burası türkiye kardeş,ötv si var kdv si var distribitör,bayii karı derken fiyat uçuyor.bizdeki motor fiyatları neredeyse iki katı.motoru bide taksitli alıyorsun birde onun vade farkı var:)

arkadaşlar ben kampanya bitti dedim ama yeni bi kampanya falan başlamıştır ya da başka bi özel durum vardır, onu bilemem. yalancı çıkmayalım sonra... :)

dragstar 650 icin vites okuyucu aynı zamnda yagın orda durmasını saglıyo 10cmlik bişi düzgün sekli yok kare diil yani :) fikri olan varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar