Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar sadece motor binmeyi bilenlere hız tutkunlarına süper modifiyeli bir rx 135 war elimde sadece tutkununa yabana gitmesin diye..orjinal izmir/tire
arkadaşım ilanı daha anlaşılır hazırlarsdan daha ii olur
kaç km de
kaç model (2000 yazmışsın ama sadece başlıkta var ilanada yazarsan ii olur
ayrıca burda motorun üstünde ilanı aşk etmişsin acaba daha anlaşılır bir resim varmı
modifiyeli demişsin bu konuyu biraz açıver falan fişmekan daha rahat satarsın :cat:
arkadaslar sadece motor binmeyi bilenlere hız tutkunlarına süper modifiyeli bir rx 135 war elimde sadece tutkununa yabana gitmesin diye..orjinal izmir/tire
yaa pmayın arkadaslar dalga konusu olduk bea yok foto yokdu elimdeki olanı buruya koydum onuda kızlar bu sekilde askım falan fialn yapmış modeli 2000 yesil 17.000 km de arka dişli orjinal38 ben 32 taktım ve cihaz biraz baydı ama onu da cözdük önde 15 dişli war onu 17 taktım şimdi ise ucak diyebiliris modifiye bu oluyo heralda +sislambaları egzoz koruması falan yanaklar bunlar dış görünüşü yeterli geliba bukadar elimdeki son foto bu beyler :flower:
tabiki canım onu da yaptım izmirde sınırlar sonsuzdur bilirsiniz gitmesi sadece gazla onu kalkması icin silindiri omlattım we 45pistonu 47 yaptım cok fark oldu