- Konu Yazar
Şöyle bi forumu dolaştım be şöyle bi kanıya vardım:Kimi arkadaşlar bws lerinin son hızlarını söylerken ve çevremde bws kullananlara sorduğumda, kimi si düz yolda 95 civarı maksimum hız derken;forumlarda ve yine çevremde kimi bws kullanıcılarıda motorlarının düz yolda 110 bastığını söylüyolar.Ayrıyeten 110 basan arkadaşlar motorlarının çok yaktığını söylerken , 90-95 civarı basanlar az yani öyle çokta yakmadığını söylüyorlar.Kendimden örnek verirsem benim bws de 95 i geçmiyor ama yakış olarakta 3 litre civarı yakıyor yani az yakıyor.Birde benim ruhsatta motorun beygir gücü 5.8 HP 100 cc olarak görünüyor.Gerçi alırken alan arkadaşa sormuştum 5.8 HP olmasını ama yok dedi bunlar 7 HP, yanlış yazdırılmış heralde dedi.Demek istediğim 110 yapan arkadaşların ki 7.9 HP , benim gibi 90 ı geçemeyen arkadaşlarınkide 5.8 HP olabilme ihtimali var mı:cherry
Motoru ilk sahibinden aldım ve motorunun maksimum 95 km/h bastığını söylemişti)Yani hadi diycem 18 000 km lik motor motor istiyo falan ondan basmıyo diycem ama alındığından beri böyleymiş.Gerçi 95 de yeter :cherry: