Yalova'dan herkese selam.........bende varım.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuvva' Alıntı:
hoş geldin dostum,mt.izmir adına selamlar.
ayrıca verdiğin bilgiler ve paylaşımın için teşekkür ederiz, konu hakkında ayrıntılı bilgi edinirsen lütfen bana özelden mj at.
sevgi ve saygıyla kal.
Hoşbulduk tşk.ler bilgimi forma yazıcam ayrıca özelinede gönderirim... umarım hayırlısı olur

serkankiyak' Alıntı:
hoş
geldin.. :rendeer:
onlar almanyada ucuz üstad biz buradayız..
Hoşbulduk ........çünkü insan hayatı onlar için çok önemli fiyatlarında ülkemizdeki gibi abartı yok:farao: ne kadar trafikde az araba olursa ekonomi ve çevre açısından kazanıyorlar savaşdan çıkıp sıfırdan başlıyan bir millet dostum tam anlamıyla millyetçi:cat:

forrap' Alıntı:
Aramıza hoşgeldin...:cat: Korumalara bu kadar önem verdiğin içinde ayrıca tebrikler,sonuçları bizde bekliyoruz:cat:
Slm hoşbulduk arkadaşım motor zevki arabadan daha fazladır ve de bence çok özel...............ama 2 tekerdesin ve vücudun dışarda 100km hızla giderken kaskın ön camına gelen küçük bir sinek yada böcek tıpkı taş gibi en basiti :pr: motorun markası modeli gücü fiyatı önemli değil 50 cc.lik bir motorda bile insan ya ölebilir yada sakat kalabilir............o yüzden bizi sevenleri üzmemek için lütfen önce koruma diyorum görüşmek dileğiyle sağlıcakla kal.........

fly' Alıntı:
hoşgeldiin :rendeer:
hoşbulduk tşk.ler

Son düzenleme:
Hoşgeldin dostum herzaman böyle bilinçli bir motorcu olarak tam korumalı ama kazasız keyifli sürüşler dilerim

jasmine' Alıntı:
Hoşgeldin dostum herzaman böyle bilinçli bir motorcu olarak tam korumalı ama kazasız keyifli sürüşler dilerim
Hoşbulduk jasmine benimde herkesden beklediğim bu kazasız-belasız-nazarsız sürüşler.........

icetoo' Alıntı:
kıvanctf selamını ilettik gökhan yoktu babasıyla görüştük sana selamı var ............ceko ve BBRR HOŞBULDUK arkadaşlar saolun....

Zaten gokhanı bulmak oldukca guc .:cherry: .. Cok tesekkurler arkadaslar ben yılda 1-2 kez yalovaya gelıyorum geldıgımde gorurusuz ... sizleride buraya beklerımmmm ...

Yalovada gerçekten motosiklet artışı oldu özellikle divan lokantısının karşı motosiklet park yeri oldu yarıca terasın girişindede dün çok güzel racer tipi motorlar gördüm gerçekten çok mutlu oldum. En kısa zamanda toplaşıp tanışmak dileği ile.

Hocam Yalovada motorcuları abisi sevgili mehmet abimiz Doyum lokantasını sahibi selamlar olsun.akşama yola çıkacam Sakaryadan yarın sabah kahvaltısında ve akşam yemeğinde görüşebiliriz.selamlar.Tabi yağmur yağmazsa

aramıza hoşgeldin arkadaşım.
Yalova'da yazlığımız var ve 5 yaşımdan beri bir ayağım yalova'da.
Orada da baya bir motorcu arkadaşımız oldu. Yazın haftasonları bol bol oradayım. Sizlerle tanışmak isterim. Çınarcık Termal gezer dururuz artık.:)

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Can.' Alıntı:
Orada da baya bir motorcu arkadaşımız oldu. Yazın haftasonları bol bol oradayım. Sizlerle tanışmak isterim. Çınarcık Termal gezer dururuz artık.:)
her zaman bekleriz müsait oldukça gezeriz arkadaşım........hoşbulduk.

Arvasi3' Alıntı:
Hocam Yalovada motorcuları abisi sevgili mehmet abimiz Doyum lokantasını sahibi selamlar olsun.akşama yola çıkacam Sakaryadan yarın sabah kahvaltısında ve akşam yemeğinde görüşebiliriz.selamlar.Tabi yağmur yağmazsa
Umarım görüşürüz...........

İskenderunluKILIC' Alıntı:
::hosgeldi n arkadaş aramıza
::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::
Hoşulduk merhaba...........

mostwanted_57' Alıntı:
Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png
hoşbulduk arkadaşım.

Son düzenleme:
Can.' Alıntı:
Her zaman bekleriz hoşbulduk.....

Barışcı26 ve motorcu 61 hoşbulduk arkadaşlar 12 senem eskişehirde geçti yani gençlik diyelim gelirsem görüşürüz barışcı her pazar 13 de migrosun önünde buluştuğunuzu öğrendim çok güzel...............

Son düzenleme:
.............:farao: Konyalı ne yazıkki hemşehrim slm a karşılık vermek sünnettir az çok dini bilgin olsaydı selamı karşılar daha sonra yorumunu yapabilirdin sürekli aynı yazıyla yazıyorum konuyu adam gibi okuyup sitedeki herkese gerekli ciddi bir konu olduğunu zannetmiyorum ama gene de anlardın motor kazalarında koruması olmayan binlerce kişinin nasıl sakat kaldığının bilincinde olmayanlardansın anlaşılıyor........ seninde söylediğin gibi bu boş bir konu ise............yolun açık olsun KAZASIZ yolculuklar ne yazıkki hemşehrim:farao:

şimdi anladım hakkımdaki yazıyı. bunu okumamıştım. forum kurallarıyla dinin ne ilgisi var anlamadım. ayrıca Allaha şükür müslümanım. burda dini reklam yapmam ama namaz oruç hakkında beni yakından tanımadan yorum yapman ayıp olmuş. az bilgim olsa oruç tutmaz cumaya gitmezdik.

diğer başlıklarda yazmışımdır hoşgeldini. neyse sorun değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar