Yalova'dan herkese selam.........bende varım.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slm arkadaşlar mont ve pantolonum yok fiyatlar çok yüksek ( http://pdfkatalog.louis.de/cgi-bin/t...i?von=4&max=18) bu sitede fiyatlar çooooook ucuz almanca ne yazıkki bu dili bilen biri yardımcı olsada herkes nasiplense fiyatlar örneğin deri motor pantolon 39 euro-mont uzun tip 79 euro-bot 19euro-eldiven tam koruma 29 kask kalite li 39 euro arkadaşlar kaçmaz derim lütfen biri ilgilensin ingilizce olsa neyse ama almanca kargo ile gelebilir bence büyük bir firma ilgilenen arkadaşlar araştırın cevap bekliyoruz herkese KAZASIZ BELASIZ NAZARSIZ sürüşler............ Yalova dan DH 306 muhsin -DH 307serkan -DH 308 adem

LÜTFEN HERKES OKUSUN YUKARDAKİ YAZILARI..........

arkadaşım hoşgeldin demicem sana. çift topic açıyosun aynı yazıyla. sitede aradığımızı bulamıyoruz boş topicler yüzünden.

ylmzzz' Alıntı:
arkadaşım hoşgeldin demicem sana. çift topic açıyosun aynı yazıyla. sitede aradığımızı bulamıyoruz boş topicler yüzünden.
.............:farao: Konyalı ne yazıkki hemşehrim slm a karşılık vermek sünnettir az çok dini bilgin olsaydı selamı karşılar daha sonra yorumunu yapabilirdin sürekli aynı yazıyla yazıyorum konuyu adam gibi okuyup sitedeki herkese gerekli ciddi bir konu olduğunu zannetmiyorum ama gene de anlardın motor kazalarında koruması olmayan binlerce kişinin nasıl sakat kaldığının bilincinde olmayanlardansın anlaşılıyor........ seninde söylediğin gibi bu boş bir konu ise............yolun açık olsun KAZASIZ yolculuklar ne yazıkki hemşehrim:farao:

Selam yalovalı arkadaslar . Benim motorcu bir arkadasım var sızın orlardan Gokhan Abacı (Abacı Optık) tanıyorsanız selam soylersenız sevınırım ...

kivanctf' Alıntı:
Selam yalovalı arkadaslar . Benim motorcu bir arkadasım var sızın orlardan Gokhan Abacı (Abacı Optık) tanıyorsanız selam soylersenız sevınırım ...
Sanada slm arkadaşım slm nı iletiriz başımız üstüne.........::asker::

Süper Moderatör (BBRR)
kıvanctf selamını ilettik gökhan yoktu babasıyla görüştük sana selamı var ............ceko ve BBRR HOŞBULDUK arkadaşlar saolun....

hoşgeldin arkadaşım..bende yalova danım..neresindensin ne iş yapıyosun biraz bahsedermisin:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoşgeldin kardeş ben almanca biliyom bana msn adresi ver inceledikten sonra
görüşürüz

necdet' Alıntı:
görüşürüz
Dişe yarar bişey varsa, tercümeyi de yayınlayın:)
Bu arada hoşgeldin :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar şaşırcaksınız ama türkiye almanyadan markalı ürünlerde daha uygun
kasklara baktım shoe (yanlış yazdıysam kusura bakmayın türkcem birz zayıf olabilir)burada1080ytl almanyada 728euro aynı model.giyisilerde öyle ama
bazı ucuz firmalarda var tabi ama onlar ne kadar sağlıklı bilemem

xxxxx' Alıntı:
hoşgeldin:rendeer:
Sağol arkadaş hoşbulduk..............

koray_77' Alıntı:
hoşgeldin arkadaşım..bende yalova danım..neresindensin ne iş yapıyosun biraz bahsedermisin:rendeer:
Slm koray merkezde istanbul cad.sinde evim var evliyim 9 aylık şeker bıcırık bir kızım var aksa da çalışıyorum................görüşelim [email protected]

necdet' Alıntı:
görüşürüz
Sanada slm hoşbulduk kardeş o siteyi bende araştırıyorum biraz zor gibi hayırlısı olsun [email protected]ğlıcakla kal.......

okram' Alıntı:
Dişe yarar bişey varsa, tercümeyi de yayınlayın:)
Bu arada hoşgeldin :rendeer:
Slm arkadaşım hoşbulduk ayrıca çiçeğe gerek yoktu zahmet oldu (www.lois.de)bu site fiyatlar müthiş yaklaşık 300 euro ya tam takım 2 kişi rahatlıkla giysi vede aksesuar dahil alabilir araştıryorum bilgilerimi bu forma yazıcam.......sağlıcakla.........

Son düzenleme:

ebo

hoşgeldiniz umarım kalıcı dostluklara kavuşursunuz...

hoş geldin dostum,mt.izmir adına selamlar.
ayrıca verdiğin bilgiler ve paylaşımın için teşekkür ederiz, konu hakkında ayrıntılı bilgi edinirsen lütfen bana özelden mj at.
sevgi ve saygıyla kal.

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin...:cat: Korumalara bu kadar önem verdiğin içinde ayrıca tebrikler,sonuçları bizde bekliyoruz:cat:

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldiin :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar