[Yalova - MT]

sayın yalovalılar,
Bayramdan sonraki hatasonu o taraflara geleceğim gibin,
bana bir kamp yeri söylerseniz çadır kurabileceğim çok makbule geçer :king:

Abi senin mekanını görmüştüm bir önceki geldiğimde uzaktan göstermişlerdi sağolsunlar irfan abi erdem abi ve mezit abi :)görüşmek dileğiyle o zaman:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Valide ile peder için 2-3 günlüğüne kafa dinlemelik,emekliye uygun otel,pansiyon konusunda öneri rica etsem sizden...

Nereleri önerirsiniz?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valide ile peder için 2-3 günlüğüne kafa dinlemelik,emekliye uygun otel,pansiyon konusunda öneri rica etsem sizden...
Nereleri önerirsiniz?

Armutlu/fıstıklıdayım buraya mutlaka gelinmeli

Ayrıca gelecek arkadaslar olursa görüşmek isterim..

Moderatör

Nereleri önerirsiniz?
Uğur şimdi tam arap turistlerin yoğun olduğu zaman. O yüzden fiyatlar tavan durumda. Bence Eylül'ün ortalarına doğru düşünsünler tatil olayını.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Armutlu/fıstıklıdayım buraya mutlaka gelinmeli

Ayrıca gelecek arkadaslar olursa görüşmek isterim..

Öneriniz için teşekkür ederim.

bence termal suları dinlendirebilir. gerçi bu sıcak havalarda nasıl olur yapılırmı bilmiyorum ama, öneri öneridir :)

Sağolasın kardeşim bende Termal'i düşündüm ama son kararı annem babam verir artık.

Hoşgeldin abi. Yaz bitiyor,yol yapacagız hala :mrgreen:

Uğur şimdi tam arap turistlerin yoğun olduğu zaman. O yüzden fiyatlar tavan durumda. Bence Eylül'ün ortalarına doğru düşünsünler tatil olayını.

Abi teşekkür ederim,fiyatlara baktım dediğin gibi aşırı yüksek geldi bana da.

Tavsiyen için teşekkür ederim

Motosikleti
Hero X Pulse 200
motofest tam olarak hangi gün başlayacak arkadaşlar
29 mu 31 ağustosmu?

slm arkadaşlar ben çınarcıktan bi keeway sl 150 sahibiym. yakın bi zamanda şöle bi toparlanıp tanışalım uyarsa??

Yalova' lı arkadaşlar merhaba. Yarın( 29.09.2013 pazar) Yalova'ya bir tanıdığımda olan motosiklete (beğenirsem almak için)bakmaya geleceğim. Motosiklet hakkında bilgisi olanlardan her türlü yardım ve görüş alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba. Adım Murat. Açıkcası sitede Yalova'nın bi ayrı Topiç'i olacagını umut etmiyodum ama görünce sevindim :)
Tam bi CBR 125 hastasıyım. Uzun yol yapmak için almayı düşünüyom ama artık kış geldi o yüzden hevesim yarım kaldı :( Şuan 100 lük cupla idare ediyorum. Varsa CBR125 satmak isteyen arkadaş ulaşırsa sevinirim.
Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar