cevirme çok hele bi yer var süper kızarmış piliç çeviriyolar...:mrgreen: sen dur ben gelecemKaramürsel'den Yalova'ya kadar çevirme noktaları var mı ?
Hala muayenesiz geziyorum,dağlarda cross yapmaktan canım sıkıldı,bi geleyim oralara :mrgreen:
cevirme çok hele bi yer var süper kızarmış piliç çeviriyolar...:mrgreen: sen dur ben gelecembu arada yuvacığı sormuşun ..açıkcası gitmeyi düşünmüyorum ama toplu sürüş içinde gidilir hani
bilemedimki.. kocaeli olarak toplu geze bilirizde...
gteçen sen götürmüştün şimdi ben götürürüm...Abi ben muayenesiz toplu işlere giremiyorum. Gezdiğim insanların da canı sıkılır bi sıkıntı olursa. O yüzden dere,tepe geze geziyorum.
Yuvacıga da gitme taraftarı değilim gecen sene rezaletti. Bi de 25 lira olmus menu. 25 liraya kisi bası ne mangal yapılır ,üfff![]()
gteçen sen götürmüştün şimdi ben götürürüm...olmamı...
Doğuma kalmış 3-5 gün. Çıkarız yola doğuracağı tutar hatunun, sonra 40 sene konuşurRisk almıyoruz o yüzden panpa
Uğurum her zaman bekleriz![]()
Mevlüt abi,Emre kardeşim,Özcan abi dün aksamki ziyaretiniz için tesekkür ederim.
Ama çok kısa oldu. İnsallah iade-i ziyareti güzel bi programla yaparız![]()
Millet geziyo ya la![]()
Millet geziyo ya la![]()
ne oldu senin oğlan doğmadı mı daha?
Sağol uğurum, daha iyileri sizlere nasip olur inşallah![]()
Erkek o erkekEli kulağında her an bekliyoruz artık
Sağol uğurum, daha iyileri sizlere nasip olur inşallah![]()
sağolasın uğur..motor yalovaya gelince hepten koptu bugün tamirciye bıraktım subabalardanmış50 gayme...kuş olup gitti.. subablarla..::melek02:::melek02:
kanuni tiger...var yunus gardş.. erdemin makina..Hani bizede gösterteceğidin boy boy fotoraflarını koyacağidün??
Abi sende ne var şimdi :sunny:
sağolasın uğur..motor yalovaya gelince hepten koptu bugün tamirciye bıraktım subabalardanmış50 gayme...kuş olup gitti.. subablarla..::melek02:::melek02:
aleyküm selam...kulağını çınlattık deseydin bu arada uğur motor sekman sübab mübab isityor debriyajda cabası..ipi tuttuk:mrgreen: anlıcan....Berkay'ın herkese çok selamları var. Acemi birliği bitmiş,usta birliğine geçmiş. Çarşı iznine çıkamadığı için nete girememiş henüz. Kendisine ulasabileceğimiz numaraları öğrenirsem burada paylasırım insallah.
aleyküm selam...kulağını çınlattık deseydin bu arada uğur motor sekman sübab mübab isityor debriyajda cabası..ipi tuttuk:mrgreen: anlıcan....