[Yalova - MT]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Karamürsel'den Yalova'ya kadar çevirme noktaları var mı ?

Hala muayenesiz geziyorum,dağlarda cross yapmaktan canım sıkıldı,bi geleyim oralara :mrgreen:

Karamürsel'den Yalova'ya kadar çevirme noktaları var mı ?

Hala muayenesiz geziyorum,dağlarda cross yapmaktan canım sıkıldı,bi geleyim oralara :mrgreen:
cevirme çok hele bi yer var süper kızarmış piliç çeviriyolar...:mrgreen: sen dur ben gelecem :) bu arada yuvacığı sormuşun ..açıkcası gitmeyi düşünmüyorum ama toplu sürüş içinde gidilir hani :) bilemedimki.. kocaeli olarak toplu geze bilirizde...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cevirme çok hele bi yer var süper kızarmış piliç çeviriyolar...:mrgreen: sen dur ben gelecem :) bu arada yuvacığı sormuşun ..açıkcası gitmeyi düşünmüyorum ama toplu sürüş içinde gidilir hani :) bilemedimki.. kocaeli olarak toplu geze bilirizde...

Abi ben muayenesiz toplu işlere giremiyorum. Gezdiğim insanların da canı sıkılır bi sıkıntı olursa. O yüzden dere,tepe geze geziyorum.

Yuvacıga da gitme taraftarı değilim gecen sene rezaletti. Bi de 25 lira olmus menu. 25 liraya kisi bası ne mangal yapılır ,üfff :p

Abi ben muayenesiz toplu işlere giremiyorum. Gezdiğim insanların da canı sıkılır bi sıkıntı olursa. O yüzden dere,tepe geze geziyorum.

Yuvacıga da gitme taraftarı değilim gecen sene rezaletti. Bi de 25 lira olmus menu. 25 liraya kisi bası ne mangal yapılır ,üfff :p
gteçen sen götürmüştün şimdi ben götürürüm... :) olmamı...

18 Mayıs 2013 Cumartesi Kocaeli Çıkışlı ŞİLE gezisi
toplanma yeri=perşembe pazarı otopark girişi
gezi lideri=MBHoro

1-MBHoro
2-mrt89
3-erdem_cengiz+
4-erkanozgur (klarnet erkan)
5-blooower
6-KutlayGül (ist'den katılcak)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mevlüt abi,Emre kardeşim,Özcan abi dün aksamki ziyaretiniz için tesekkür ederim.

Ama çok kısa oldu. İnsallah iade-i ziyareti güzel bi programla yaparız :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sağol uğurum, daha iyileri sizlere nasip olur inşallah :)

Allah razı olsun abi cümlemize inşallah.

Dün kısa ama hoş sohbetten kareler.

resim154q.jpg

resim156.jpg

resim157q.jpg

resim161u.jpg

Bu resim biraz titrek çıkmış ama idare eder :p
resim162.jpg

sağolasın uğur..motor yalovaya gelince hepten koptu bugün tamirciye bıraktım subabalardanmış50 gayme...kuş olup gitti.. subablarla..::melek02:::melek02:

Erkek o erkek :) Eli kulağında her an bekliyoruz artık :)

Sağol uğurum, daha iyileri sizlere nasip olur inşallah :)

Hani bizede gösterteceğidin boy boy fotoraflarını koyacağidün??

sağolasın uğur..motor yalovaya gelince hepten koptu bugün tamirciye bıraktım subabalardanmış50 gayme...kuş olup gitti.. subablarla..::melek02:::melek02:

Abi sende ne var şimdi :sunny:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Abi geçmiş olsun. Üzüldüm ya. Araya sıkışır öyle arada bi kaç lira :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Berkay'ın herkese çok selamları var. Acemi birliği bitmiş,usta birliğine geçmiş. Çarşı iznine çıkamadığı için nete girememiş henüz. Kendisine ulasabileceğimiz numaraları öğrenirsem burada paylasırım insallah.

Berkay'ın herkese çok selamları var. Acemi birliği bitmiş,usta birliğine geçmiş. Çarşı iznine çıkamadığı için nete girememiş henüz. Kendisine ulasabileceğimiz numaraları öğrenirsem burada paylasırım insallah.
aleyküm selam...kulağını çınlattık deseydin bu arada uğur motor sekman sübab mübab isityor debriyajda cabası..ipi tuttuk:mrgreen: anlıcan....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aleyküm selam...kulağını çınlattık deseydin bu arada uğur motor sekman sübab mübab isityor debriyajda cabası..ipi tuttuk:mrgreen: anlıcan....

Dedim abi kusura bakmayın dedi anca fırsat bulabilmiş. Bu arada motoru alırken baktırmadın mı abi neden böyle oldu ki ya :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar