gezi konusunu inceleyin lütfen, yalovadan katılan olur mu? http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/114999-kocaeli-cikisli-haziran-sonunda-ayvalik-cunda-gezisine-katilmak-isteyen.html
Arkadaslar yalovadayim, sakaryadan kampa gelen arkadaslara ulasamiyorum telefonla bari birinizin cayini iceyim kimse yokmu ortada? 05076804149 numaram
Hoşgeldin, ve güle güleCumartesi kuzenimin nikahı için istanbul'a geçmiştim. Bir daha ki sefere görüşmek üzere inşallah
![]()
kusura bakmaburak bende çalışıyordum sen naptın bulabildinmi...ekibi..
Arkadaslar yalovadayim, sakaryadan kampa gelen arkadaslara ulasamiyorum telefonla bari birinizin cayini iceyim kimse yokmu ortada? 05076804149 numaram
Hep Kocaeli Mt'ye yazarlardı bunu. Şimdi bende size yazayım sinir olun.
Yalova MT ölmüş :queen::queen::queen:
Hep Kocaeli Mt'ye yazarlardı bunu. Şimdi bende size yazayım sinir olun.
Yalova MT ölmüş :queen::queen::queen:
ben varken ölmez :mrgreen:cenaze namazını bile kıldık![]()
Mevlüt abi Yuvacığa gelecek misiniz ?
ben varken ölmez :mrgreen:
Ben gidemiyorum, kapalıyım bu sene her türlü gezi ve organizasyona. Gezilerim bu sene iki teker değil, 4 tekerli bebek arabasıyla olacak![]()
Ben gidemiyorum, kapalıyım bu sene her türlü gezi ve organizasyona. Gezilerim bu sene iki teker değil, 4 tekerli bebek arabasıyla olacak![]()
sen yürüyen bi iskeletsin aga nedyosun...poponu kaldırıp Caddebostana gelemiyosun...Yalovadan binsen biz karşılarız akşamd dönersin mesela...
vay Lukasıma bak be hayırlı uğurlu olsun...hayır geçmişinide biliyoruz bundan sonrasını tahmin etmek kolay...kıpırdayamazsın bi yere...
Biz geliriz abi müsade olursa tebriğe,yeğenimizi sevmeye
Mete abi hoşgeldin safalar getirdin.![]()
sen yürüyen bi iskeletsin aga nedyosun...poponu kaldırıp Caddebostana gelemiyosun...Yalovadan binsen biz karşılarız akşamd dönersin mesela...
vay Lukasıma bak be hayırlı uğurlu olsun...hayır geçmişinide biliyoruz bundan sonrasını tahmin etmek kolay...kıpırdayamazsın bi yere...
Biz geliriz abi müsade olursa tebriğe,yeğenimizi sevmeye
Mete abi hoşgeldin safalar getirdin.![]()
uğurcum artık seni yalova sayfalarında mı göreceğiz? iyisin değil mi kaç kere aradım ulaşamadım.. merak ettik.