[Yalova - MT]

Arkadaslar yalovadayim, sakaryadan kampa gelen arkadaslara ulasamiyorum telefonla bari birinizin cayini iceyim kimse yokmu ortada? 05076804149 numaram

Moderatör
Arkadaslar yalovadayim, sakaryadan kampa gelen arkadaslara ulasamiyorum telefonla bari birinizin cayini iceyim kimse yokmu ortada? 05076804149 numaram

Hoşgeldin, ve güle güle :) Cumartesi kuzenimin nikahı için istanbul'a geçmiştim. Bir daha ki sefere görüşmek üzere inşallah :)

kusura bakmaburak bende çalışıyordum sen naptın bulabildinmi...ekibi..

Hoşgeldin, ve güle güle :) Cumartesi kuzenimin nikahı için istanbul'a geçmiştim. Bir daha ki sefere görüşmek üzere inşallah :)

N'apalim bir dahaki sefere:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:58 ----------

kusura bakmaburak bende çalışıyordum sen naptın bulabildinmi...ekibi..

Yok dostum ne kusura bakacagim... Ben ulasamadim arkadaslara kendim takildim orhangazi iznik falan. Gezi bolumune attim resimleri:)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner

Hocam kamp alanında telefonlar çekmedi yav :( tahmin ettim aradığını da..Biz de yeni döndük eve.. yağmurda 200km gitmek ne zor :salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hep Kocaeli Mt'ye yazarlardı bunu. Şimdi bende size yazayım sinir olun.

Yalova MT ölmüş :queen::queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yalova merkez,kayıplarda herkes :cyclopsan

ben varken ölmez :mrgreen:

sen yürüyen bi iskeletsin aga nedyosun...poponu kaldırıp Caddebostana gelemiyosun...Yalovadan binsen biz karşılarız akşamd dönersin mesela...

Ben gidemiyorum, kapalıyım bu sene her türlü gezi ve organizasyona. Gezilerim bu sene iki teker değil, 4 tekerli bebek arabasıyla olacak :)

vay Lukasıma bak be hayırlı uğurlu olsun...hayır geçmişinide biliyoruz bundan sonrasını tahmin etmek kolay...:p kıpırdayamazsın bi yere...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben gidemiyorum, kapalıyım bu sene her türlü gezi ve organizasyona. Gezilerim bu sene iki teker değil, 4 tekerli bebek arabasıyla olacak :)

Biz geliriz abi müsade olursa tebriğe,yeğenimizi sevmeye :)

sen yürüyen bi iskeletsin aga nedyosun...poponu kaldırıp Caddebostana gelemiyosun...Yalovadan binsen biz karşılarız akşamd dönersin mesela...

vay Lukasıma bak be hayırlı uğurlu olsun...hayır geçmişinide biliyoruz bundan sonrasını tahmin etmek kolay...:p kıpırdayamazsın bi yere...

Mete abi hoşgeldin safalar getirdin. :)

Moderatör

Doğuma kalmış 3-5 gün. Çıkarız yola doğuracağı tutar hatunun, sonra 40 sene konuşur :) Risk almıyoruz o yüzden panpa :)

Biz geliriz abi müsade olursa tebriğe,yeğenimizi sevmeye :)

Mete abi hoşgeldin safalar getirdin. :)

Uğurum her zaman bekleriz :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
uğurcum artık seni yalova sayfalarında mı göreceğiz? iyisin değil mi kaç kere aradım ulaşamadım.. merak ettik.

Abi evde insaat isleri vardi o zamanlarda. Bi kac gun oyle sabahtan aksama kadar cok yogun calistim.Bi sikinti yok sukur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar