Hava bize fark etmez ısı yalıtımlı barakamız soğuktan, verandamız yağmurdan, Kurt köpeğimiz tehlikeden korur mekan sağlam yani... Gelmeyene kötü olacak sucuklar köfteler
![]()
![]()
...
aksılk cıkmassa ben geleceğim berkay sanırımım emrede gelecek.. en kötüsü sana mutlaka cepten haber veririm.. ama gelmeyi çok istiyorum..Evet arkadaşlar Nisan 2013 te yaylalar yaylarar diyerek birliğe teslim olacak şimdi askerlik şubesinden geldim herşey tamam 1 2 3 Nisan tarihlerinde Tuzla Piyade okulunda sınava girdikten sonra birliğime teslim olup aranızdan bir süre ayrılacağım gidene kadar hepinizle görüşmek isterim işiniz yoksa pazar günü gelirseniz görüşelim helalleşelim...
aksılk cıkmassa ben geleceğim berkay sanırımım emrede gelecek.. en kötüsü sana mutlaka cepten haber veririm.. ama gelmeyi çok istiyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------
erdemlede konustum çok yoğun fırsatı olursa oda gelecek..
benim içi uygun 13.00 yarın geliyorum..ALLAHın izniyle..
geleceğiz inşallah..![]()
başlandı ucundan kıyısından.. resim cektim karanlık çıktı bi ara yayınlıcam burda..İnsallah abiRegal işi ne alemde,toplanmaya basladı mı ?
başlandı ucundan kıyısından.. resim cektim karanlık çıktı bi ara yayınlıcam burda..
sorma uğur 95 model 5000tl bmw var orda.. içim gidiyor ruhumun bir yanı hep enduroda alsende rahatla sivilce çıkacak suratında sonra sıkıntıdan..:mrgreen:
Abi şopar iyidirBen yarın gelen motorların üstüne oturur bos viteste gaz verir hasret gideririm
![]()
motosiklet olsunda.. :mrgreen: emreyle faceden yazıştık yarın 12 gibi nasipse yola çıkıyoruz...
canınızın sağlığı çıkıyorum görüşürüz.. hoşçakalın.. bu arada berkay kayıp:mrgreen:Peki abi aman dikkatli gelin yavas yavas. Bizden bi isteginiz var mı yarın icin
canınızın sağlığı çıkıyorum görüşürüz.. hoşçakalın.. bu arada berkay kayıp:mrgreen: