[Yalova - MT]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Pazar günü hava 15 derece parçalı bulutluymuş :)

havadurumucb.jpg

Super Moderator
Yazmamışım cevap üzerine pardon...

Ben de "durum ne gösterir şimdiden söyleyemem. Önümüzdeki iki haftasonu da durumum epey karışık." :p
Cumartesi Yalova'ya geçeceğim, pazar bir süre daha orada olma ihtimalim yüksek vs.vs. ama Yalova içinde veya yakın civarında olacağını düşünmüştüm ben organizasyonun. Yine de belki ayarlarım kendimi bir ihtimal.

Beleş yazılmış mesaja konmak da ayrı güzelmiş :)
Herese selamlar...

soa

Hava bize fark etmez ısı yalıtımlı barakamız soğuktan, verandamız yağmurdan, Kurt köpeğimiz tehlikeden korur mekan sağlam yani :D:D... Gelmeyene kötü olacak sucuklar köfteler :D :D :D...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hava bize fark etmez ısı yalıtımlı barakamız soğuktan, verandamız yağmurdan, Kurt köpeğimiz tehlikeden korur mekan sağlam yani :D:D... Gelmeyene kötü olacak sucuklar köfteler :D :D :D...

Yok kardeşim zaten 46 km'lik yol çok güzel yapılır bu havada,o manada demek istedim :)

soa

Yalova ses ver pikniğe az kaldı :D. Gelin gelin benim az zamanım kaldı gidiciyim görüşelim.

Tecili bozdurdum. Askerlik yoklamam da yapıldı, sağlık raporumda onay aldı nisan 2013 te gel teskere gel teskere :D D: :D...

soa

Evet arkadaşlar Nisan 2013 te yaylalar yaylarar diyerek birliğe teslim olacak şimdi askerlik şubesinden geldim herşey tamam 1 2 3 Nisan tarihlerinde Tuzla Piyade okulunda sınava girdikten sonra birliğime teslim olup aranızdan bir süre ayrılacağım gidene kadar hepinizle görüşmek isterim işiniz yoksa pazar günü gelirseniz görüşelim helalleşelim :D...

Evet arkadaşlar Nisan 2013 te yaylalar yaylarar diyerek birliğe teslim olacak şimdi askerlik şubesinden geldim herşey tamam 1 2 3 Nisan tarihlerinde Tuzla Piyade okulunda sınava girdikten sonra birliğime teslim olup aranızdan bir süre ayrılacağım gidene kadar hepinizle görüşmek isterim işiniz yoksa pazar günü gelirseniz görüşelim helalleşelim :D...
aksılk cıkmassa ben geleceğim berkay sanırımım emrede gelecek.. en kötüsü sana mutlaka cepten haber veririm.. ama gelmeyi çok istiyorum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------

erdemlede konustum çok yoğun fırsatı olursa oda gelecek..

soa

aksılk cıkmassa ben geleceğim berkay sanırımım emrede gelecek.. en kötüsü sana mutlaka cepten haber veririm.. ama gelmeyi çok istiyorum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------

erdemlede konustum çok yoğun fırsatı olursa oda gelecek..

Abi size 12 de gelmek zor olcaksa 1 de de buluşabiliriz. Nasıl isterseniz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
başlandı ucundan kıyısından.. resim cektim karanlık çıktı bi ara yayınlıcam burda..

Maşallah abi. Sen enduroyu seviyorsun ama dün Berkay'la konustuk sana chopper cok ama cok yakısıyor.

Bende artık Nisan bası gibi bi cinli alırım,havalar ısınınca kudururum yoksa :)

sorma uğur 95 model 5000tl bmw var orda.. içim gidiyor ruhumun bir yanı hep enduroda alsende rahatla sivilce çıkacak suratında sonra sıkıntıdan..:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sorma uğur 95 model 5000tl bmw var orda.. içim gidiyor ruhumun bir yanı hep enduroda alsende rahatla sivilce çıkacak suratında sonra sıkıntıdan..:mrgreen:

Abi şopar iyidir :) Ben yarın gelen motorların üstüne oturur bos viteste gaz verir hasret gideririm :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
canınızın sağlığı çıkıyorum görüşürüz.. hoşçakalın.. bu arada berkay kayıp:mrgreen:

Görüşürüz abi :)

Abi siz falan birsey yazmadıkca girip cıkmıyoruz ya forum apaçi forumu oldu cıktı.

Sizle yazısmak falan olmasa girmem de. Oyle uzaktan takılıyoruz biz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar