Gelin yavru kurtlar, günü saati söyleyin kırmızı halıları döşettirelim hemen![]()
salı günü yarın 5 5bucuk sularında yalova girişindeyiz o zaman...
tamam neyle geliyorsunuz...
ben aynı hala sallamalardayım bakalım nolcak sonu yarın salı çıkarırım dedi ..bekliyoruz yarın konuşuruz...geliyon dimi.akşama..Uçakla, helikopterle, jetle... Duymak istediğin ne mevlüt reyiz![]()
Bu arada seni unuttum sanma, bu hafta kafam bulanıktı çok hiç aramadım seni ne yaptın ne ettin diye.
tamam anlaşıldı merkez..uzay mekiği düşünüoz abi ama çok yakıo tüp taktıramadık hala. :queen::cherry:Evdekilerin bir işi yoksa arabayla gelicez varsa efetur elimizden öper
yarın getiriyi hasret gider.. bugün bendeydi..Mevlüt abi zcyi getirsene![]()
tamam anlaşıldı merkez..
yarın getiriyi hasret gider.. bugün bendeydi..
bekliyoruz hala...Sağol abi,öylesine dedim zaten. Maksat sizi görmek,iki tatlı kelamın belini kırmak![]()
Regal işinde gelişmeler var mı abi?
aklımdanda o geöiyodu zaten..Geliyom, geleneksel bi patates partisi yapak bunlarada. Öğrenci adam bunlar, önüne ne koysan yerler![]()
sen naptın gelişme varmı...Mevlüt abi hayırlısı olsun insallah. Bugün yaz havası vardı resmen. Motorsuzluk zor zanaat![]()
Geliyom, geleneksel bi patates partisi yapak bunlarada. Öğrenci adam bunlar, önüne ne koysan yerler![]()
sen naptın gelişme varmı...
hem motorun yok he evde kaldin//Öğrencilerin resmi yiyeceğidir abi patates ekmek. Simitten sonra vali kebabı gibi gelir benim gibi öğrenci adama :queen:
Abi bizim bilader evlenmeye kalktı,söz falan derken yalan oldu motosiklet hayallerimale:
Yoksa şu sıralar bi çayna motoru almıştım,planım o doğrultudaydı. Vardır bi hayır diyip bekliyoruz abi![]()
hem motorun yok he evde kaldin//yaralarina tuz basdsim:mrgreen:
Geliyom, geleneksel bi patates partisi yapak bunlarada. Öğrenci adam bunlar, önüne ne koysan yerler![]()