[Yalova - MT]

soa

salı günü ne zaman müsaitseniz kuşluk vaktinden gece yarısına kadar :D
saat bize uygundur size ne zaman işlerden müsait zaman kalıyorsa abilerim

Moderatör
Benim için hergün akşam 5 den sonra müsait. Mevlüt abi çarşamba doluymuş, ona göre ayarlayın işte kendinizi.
İstediğimiz ne ola ki, siz gelin kafi :)

bende perşembeye kadar sıkıntı yok siz gelin gari..:)perşembede dahil...:)

soa

salı günü yarın 5 5bucuk sularında yalova girişindeyiz o zaman:D...

Uçakla, helikopterle, jetle... Duymak istediğin ne mevlüt reyiz :)
Bu arada seni unuttum sanma, bu hafta kafam bulanıktı çok hiç aramadım seni ne yaptın ne ettin diye.
ben aynı hala sallamalardayım bakalım nolcak sonu yarın salı çıkarırım dedi ..bekliyoruz yarın konuşuruz...geliyon dimi.akşama..

soa

uzay mekiği düşünüoz abi ama çok yakıo tüp taktıramadık hala. :queen::cherry:Evdekilerin bir işi yoksa arabayla gelicez varsa efetur elimizden öper

Moderatör
Geliyom, geleneksel bi patates partisi yapak bunlarada. Öğrenci adam bunlar, önüne ne koysan yerler :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mevlüt abi hayırlısı olsun insallah. Bugün yaz havası vardı resmen. Motorsuzluk zor zanaat :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geliyom, geleneksel bi patates partisi yapak bunlarada. Öğrenci adam bunlar, önüne ne koysan yerler :p

Öğrencilerin resmi yiyeceğidir abi patates ekmek. Simitten sonra vali kebabı gibi gelir benim gibi öğrenci adama :queen:

sen naptın gelişme varmı...

Abi bizim bilader evlenmeye kalktı,söz falan derken yalan oldu motosiklet hayallerim :pale:

Yoksa şu sıralar bi çayna motoru almıştım,planım o doğrultudaydı. Vardır bi hayır diyip bekliyoruz abi :)

Öğrencilerin resmi yiyeceğidir abi patates ekmek. Simitten sonra vali kebabı gibi gelir benim gibi öğrenci adama :queen:

Abi bizim bilader evlenmeye kalktı,söz falan derken yalan oldu motosiklet hayallerim :pale:

Yoksa şu sıralar bi çayna motoru almıştım,planım o doğrultudaydı. Vardır bi hayır diyip bekliyoruz abi :)
hem motorun yok he evde kaldin//:)yaralarina tuz basdsim:mrgreen:

soa

Öğrenci adamlar mı anlamadım öğrenci adam mı cık cık cık cık yakıştıramdaım Erdem beyefendiler :queen::queen::queen::queen:
Buyrun buyrun bakın resimde ne var. Artık işsizim ve bundan çooook mutluyum :D :D :D :D....

ekranalntso.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar