serdar abi iyi günlerde kullan..:rendeer: hayırlı uğurlu neşen daim olsun...
Serdar abi Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
Yaklaşık 2 ay aradan sonra foruma girebildim öğrenci evimde internet olmadığından baya uzak kaldım biten finallerin ardından ilk soluğu burda aldım tüm abilerim kardeşimlerimkısmetse Cuma akşamı geleceğim Yalova'ya müsait olanınız olur da bir buluşma, toplaşıp, koklaşma söz konusu olursa ilk beni yazın
![]()
Hoşbulduk kardeşim valla üniversite falan yaktı bizi ya geçenlerde kızıltoprak honda bayisine gittim yemin ediyorum motosikletin o kokusuna hasret kalmışım yeter artık dedim bağlattım interneti hemen damladım buraya :bestmt:Vay kimler gelmiş,kardeşim hoşgeldin![]()
Hoşbulduk kardeşim valla üniversite falan yaktı bizi ya geçenlerde kızıltoprak honda bayisine gittim yemin ediyorum motosikletin o kokusuna hasret kalmışım yeter artık dedim bağlattım interneti hemen damladım buraya :bestmt:
Ben varım bul temizini gidip alalım dağ, bayır, çimen, çayır gezelim kardeşimİyi ettin kardeşim
Motorsuzluk çok kötü ya,birer zc mi alsak ne![]()
Ben varım bul temizini gidip alalım dağ, bayır, çimen, çayır gezelim kardeşim![]()
Ben varım bul temizini gidip alalım dağ, bayır, çimen, çayır gezelim kardeşim![]()
Serdar abi Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
Yaklaşık 2 ay aradan sonra foruma girebildim öğrenci evimde internet olmadığından baya uzak kaldım biten finallerin ardından ilk soluğu burda aldım tüm abilerim kardeşimlerimkısmetse Cuma akşamı geleceğim Yalova'ya müsait olanınız olur da bir buluşma, toplaşıp, koklaşma söz konusu olursa ilk beni yazın
![]()
Çok şükür kardeşim yuvarlanıp gidiyoruz motorsuz çekilmez oldu bu hayatSen yaşıyormuydun yaaa son girdiğinden bu yana evlendim çoluk çocuğa karıştım ohoooooo D..... kaçak kayıp insan nasılısn kardeşim...
mt girdim bi toplaşıp 2 lafın belini kıralım yazayım dedim.. sen yazmışın...buyrun gelin dicem ama ..sanırım çarşamba akşamı.. ankaradan hanım gelecek yada çarsamba gecesi..binecek...belki katılamam..Eyyyy sevgili yalovalılar 4 5 ay kadar gecikmiş olan iadeyi ziyareti çarşamba akşamı yapmak istiyoruz siz güzel abilerimize uygun mudur:...
Çok içten sordum uygun deilse bile boşaltın artıkD:...
mt girdim bi toplaşıp 2 lafın belini kıralım yazayım dedim.. sen yazmışın...buyrun gelin dicem ama ..sanırım çarşamba akşamı.. ankaradan hanım gelecek yada çarsamba gecesi..binecek...belki katılamam..![]()
yalovada olucak kıristalde toplanalım. net belli olsunda..eğer yalovada olursam bende gelirim![]()
alırıaz tabiii nezaman geliyorsunz bellimibiz yer iz bilmeyiz uğurla yalovanın girişinden alırsınız abi bizi .D