[Yalova - MT]

serdar abi iyi günlerde kullan..:rendeer: hayırlı uğurlu neşen daim olsun...

bpk

Serdar abi Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------

Yaklaşık 2 ay aradan sonra foruma girebildim öğrenci evimde internet olmadığından baya uzak kaldım biten finallerin ardından ilk soluğu burda aldım tüm abilerim kardeşimlerim :) kısmetse Cuma akşamı geleceğim Yalova'ya müsait olanınız olur da bir buluşma, toplaşıp, koklaşma söz konusu olursa ilk beni yazın :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------

Yaklaşık 2 ay aradan sonra foruma girebildim öğrenci evimde internet olmadığından baya uzak kaldım biten finallerin ardından ilk soluğu burda aldım tüm abilerim kardeşimlerim :) kısmetse Cuma akşamı geleceğim Yalova'ya müsait olanınız olur da bir buluşma, toplaşıp, koklaşma söz konusu olursa ilk beni yazın :)

Vay kimler gelmiş,kardeşim hoşgeldin :)

bpk

Vay kimler gelmiş,kardeşim hoşgeldin :)
Hoşbulduk kardeşim valla üniversite falan yaktı bizi ya geçenlerde kızıltoprak honda bayisine gittim yemin ediyorum motosikletin o kokusuna hasret kalmışım yeter artık dedim bağlattım interneti hemen damladım buraya :bestmt:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hoşbulduk kardeşim valla üniversite falan yaktı bizi ya geçenlerde kızıltoprak honda bayisine gittim yemin ediyorum motosikletin o kokusuna hasret kalmışım yeter artık dedim bağlattım interneti hemen damladım buraya :bestmt:

İyi ettin kardeşim :)

Motorsuzluk çok kötü ya,birer zc mi alsak ne :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben varım bul temizini gidip alalım dağ, bayır, çimen, çayır gezelim kardeşim :)

Temizi zor be kardeşim. Ama 800-900'e alıp,300-400 masrafla zehir gibi yaparız,bu yazı cıkartırız.

Bi sahibinden'de araştırmak lazım : )

Eyvallah Batuhan.
Sana da daha iyileri nasip olsun

soa

Eyyyy sevgili yalovalılar 4 5 ay kadar gecikmiş olan iadeyi ziyareti çarşamba akşamı yapmak istiyoruz siz güzel abilerimize uygun mudur :D:D:D:...

Çok içten sordum uygun deilse bile boşaltın artık :D:D:DD:...

Eyyyy sevgili yalovalılar 4 5 ay kadar gecikmiş olan iadeyi ziyareti çarşamba akşamı yapmak istiyoruz siz güzel abilerimize uygun mudur :D:D:D:...

Çok içten sordum uygun deilse bile boşaltın artık :D:D:DD:...
mt girdim bi toplaşıp 2 lafın belini kıralım yazayım dedim.. sen yazmışın...buyrun gelin dicem ama ..sanırım çarşamba akşamı.. ankaradan hanım gelecek yada çarsamba gecesi..binecek...belki katılamam..:)

soa

mt girdim bi toplaşıp 2 lafın belini kıralım yazayım dedim.. sen yazmışın...buyrun gelin dicem ama ..sanırım çarşamba akşamı.. ankaradan hanım gelecek yada çarsamba gecesi..binecek...belki katılamam..:)

o zaman uğurlada konusayım salı yapalım bu işi abi salı uygunmudur sana yada diğer abilerime....

soa

biz yer iz bilmeyiz uğurla yalovanın girişinden alırsınız abi bizi .D

Moderatör
Gelin yavru kurtlar, günü saati söyleyin kırmızı halıları döşettirelim hemen :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar