Abi gule gule kullan.nihayetinde kavustun acikcasi bende merak ediyorum nasilmaline diye yorumlari paylasirsin artik.Teşekkürler Emre daha iyileri sana da nasip olsun.
Abi gule gule kullan.nihayetinde kavustun acikcasi bende merak ediyorum nasilmaline diye yorumlari paylasirsin artik.Teşekkürler Emre daha iyileri sana da nasip olsun.
Benim Inazuma da gelmiş,bugün İstanbul Suzuki bayiden aradılar . Sanırım önümüzdeki hafta işlemleri bitirip 3 ay aradan sonra motor dünyasına geri dönüyorum. Mevlüt Regali al,gezecek yol buluruz.
Serdar Abi,şimdiden hayırlı olsun,Allah kaza,bela vermeden güzel günlerde kullanmayı nasip etsin![]()
Abi gule gule kullan.nihayetinde kavustun acikcasi bende merak ediyorum nasilmaline diye yorumlari paylasirsin artik.![]()
Serdar Abi,şimdiden hayırlı olsun,Allah kaza,bela vermeden güzel günlerde kullanmayı nasip etsin![]()
erdem orhanla konustum persembe gününe söz kestıkpersembe akşamı kızı evden çıkaracaz beklerim senide..ucundan tutarsın..:cherry:
hee ama seninde olman lazım sendaha yaygaracısın baskınsın:mrgreen:Evden çıkarıcaz derken? Toplamaya mı başlayacaksınız ?
orhan toplıcak motoru bulunduğu yan dükkandan deme istedim...hee ama seninde olman lazım sendaha yaygaracısın baskınsın:mrgreen:
Serdar abim şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız nice kilometreler![]()
erdem orhanla konustum persembe gününe söz kestıkpersembe akşamı kızı evden çıkaracaz beklerim senide..ucundan tutarsın..:cherry:
arkadaşlar kanuni yeni kup fox çıkardı bilginiz varmı nasıl aceba almayı düşünüyorum
Çay içmeye gelelim mi bu hafta![]()

Arkadaşlar 3 ay önce siparişini verdiğim Suzuki Inazuma'yı bu akşam Kızıltoprak Mototaş Suzuki bayiinden teslim aldım. Yolda zaman zaman yağmur vardı.Üzerimdeki kıyafetlerim sayesinde kupkuru Yalova'ya geldim. Ben kuruydum ama gıcır gıcır motosiklet çamur içinde kaldı.Uygun zamanda foto paylaşımında bulunacağım.
[url]http://img607.imageshack.us/img607/8504/1001584qa.jpg[/URL]
Arkadaşlar 3 ay önce siparişini verdiğim Suzuki Inazuma'yı bu akşam Kızıltoprak Mototaş Suzuki bayiinden teslim aldım. Yolda zaman zaman yağmur vardı.Üzerimdeki kıyafetlerim sayesinde kupkuru Yalova'ya geldim. Ben kuruydum ama gıcır gıcır motosiklet çamur içinde kaldı.Uygun zamanda foto paylaşımında bulunacağım.
[url]http://img607.imageshack.us/img607/8504/1001584qa.jpg[/URL]
tekrardan hayırlı olsun serdar abi. allah senelerce kazasız, belasız binmeyi nasip etsin inşallah. kız gibi motormuş![]()
Hayırlı olsun tekrar Serdar abi. Kazasız belasız nice kilometreler![]()
Hayırlı olsun abi. Güle güle kazasız belasız kullanman dileği ile..