[Yalova - MT]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Benim Inazuma da gelmiş,bugün İstanbul Suzuki bayiden aradılar . Sanırım önümüzdeki hafta işlemleri bitirip 3 ay aradan sonra motor dünyasına geri dönüyorum. Mevlüt Regali al,gezecek yol buluruz.

Serdar Abi,şimdiden hayırlı olsun,Allah kaza,bela vermeden güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)

Abi gule gule kullan.nihayetinde kavustun acikcasi bende merak ediyorum nasilmaline diye yorumlari paylasirsin artik.:)

Serdar Abi,şimdiden hayırlı olsun,Allah kaza,bela vermeden güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)

Sağolun arkadaşlar daha iyilerine sahip olursunuz umarım.Bu hafta çok yoğunum ,fırsat bulabilirsem hafta içi alıp geleceğim fırsat bulamazsam önümüzdeki hafta alırım artık.

Moderatör
Serdar abim şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız nice kilometreler :)

erdem orhanla konustum persembe gününe söz kestık :)persembe akşamı kızı evden çıkaracaz beklerim senide..ucundan tutarsın..:cherry:

Evden çıkarıcaz derken? Toplamaya mı başlayacaksınız ?
hee ama seninde olman lazım sendaha yaygaracısın baskınsın:mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------

hee ama seninde olman lazım sendaha yaygaracısın baskınsın:mrgreen:
orhan toplıcak motoru bulunduğu yan dükkandan deme istedim...:)

Serdar abim şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız nice kilometreler :)

Teşekkürler Erdem cümlemize kazasız belasız km ler.

erdem orhanla konustum persembe gününe söz kestık :)persembe akşamı kızı evden çıkaracaz beklerim senide..ucundan tutarsın..:cherry:

Birdenbire ne oluyor dedim "kızı evden çıkarmak" falan ,Bizim Mevlüt çoluk çocuğa karıştı derken... İşin aslı anlaşıldı.... Hadi kolay gelsin .

Arkadaşlar 3 ay önce siparişini verdiğim Suzuki Inazuma'yı bu akşam Kızıltoprak Mototaş Suzuki bayiinden teslim aldım. Yolda zaman zaman yağmur vardı.Üzerimdeki kıyafetlerim sayesinde kupkuru Yalova'ya geldim. Ben kuruydum ama gıcır gıcır motosiklet çamur içinde kaldı.Uygun zamanda foto paylaşımında bulunacağım.

Arkadaşlar 3 ay önce siparişini verdiğim Suzuki Inazuma'yı bu akşam Kızıltoprak Mototaş Suzuki bayiinden teslim aldım. Yolda zaman zaman yağmur vardı.Üzerimdeki kıyafetlerim sayesinde kupkuru Yalova'ya geldim. Ben kuruydum ama gıcır gıcır motosiklet çamur içinde kaldı.Uygun zamanda foto paylaşımında bulunacağım.

[url]http://img607.imageshack.us/img607/8504/1001584qa.jpg[/URL]

tekrardan hayırlı olsun serdar abi. allah senelerce kazasız, belasız binmeyi nasip etsin inşallah. kız gibi motormuş :)

Moderatör
Hayırlı olsun tekrar Serdar abi. Kazasız belasız nice kilometreler :)

soa

[url]http://img607.imageshack.us/img607/8504/1001584qa.jpg[/URL]

Hayırlı olsun abi. Güle güle kazasız belasız kullanman dileği ile..

tekrardan hayırlı olsun serdar abi. allah senelerce kazasız, belasız binmeyi nasip etsin inşallah. kız gibi motormuş :)

Amin cümlemize kazasız belasız inşallah

Hayırlı olsun tekrar Serdar abi. Kazasız belasız nice kilometreler :)

Teşekkürler Erdem

Hayırlı olsun abi. Güle güle kazasız belasız kullanman dileği ile..

Teşekkürler sevgili kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar