[Yalova - MT]

bpk

Cumartesi Karamürsel'e gitmek için kaçta nerde toplanılacak ? Ve kaç kişi gideceğiz burdan :)

herkese selamlar cumartesi karamürsele iftara bende gelebilirim 7.yalova motosiklet festivali yaklaşıyor hem onu da tanıtmış oluruz saygılarla armağan.

yarın 6.30 gibi dörtyol migrosata toplanalım derim...ordan ist gelecekleri karşılıyalım...

Mevlüt 18.30 erken değilmi?
Gerçi benim saatim biliyorsunki her zaman tutmuyor.Anlık bir durum oluyor tüm programım değişiyor.Yarın İstanbul'dan bir arkadaşım gelecek,biraz işimiz var ne kadar sürer bilemiyorum.Ben seni arar ,kararlaştırılan saatte gelip gelemeyeceğimizi bildiririm.

Batuhan yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip olur inşallah.

bpk

Gerçi benim saatim biliyorsunki her zaman tutmuyor.Anlık bir durum oluyor tüm programım değişiyor.Yarın İstanbul'dan bir arkadaşım gelecek,biraz işimiz var ne kadar sürer bilemiyorum.Ben seni arar ,kararlaştırılan saatte gelip gelemeyeceğimizi bildiririm.

Teşekkür ederim Serdar abi inşallah

farketmez serdar abi 7 de olur ama ist gurubuyla inelim dedim ama onlardanda ses uok olmadı yalova gurubu olarak gideriz. sonuç olarak heo bearber gidelim:)

Teşekkür ederim Serdar abi inşallah
hayırlı olsun batuhan..güle güle kullan..

tamam mezit bana ulaşırsan sevinirim 0538 454 54 30 veya toplanma saatini tam olarak yazarsan buraya burdan okur gelirim

tamam mezit bana ulaşırsan sevinirim 0538 454 54 30 veya toplanma saatini tam olarak yazarsan buraya burdan okur gelirim
tamam ararım seni nete giremem yarın yarın bütün arkadaşları..serdar abi seni arıyacam oana göre çıkarız....yola haber edicem size... benim ceo 0542 494 02 57..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Özledik sizi Yalova Mt :)
Yarın,Karamürsel'de görüşmek üzere :king:

Moderatör
Buralarda bi Lucas var yeni gelenlerden Hoşgeldin niyetine tatlı alıyormuş (1kg baklava) benden duymuş olma ama::blusssh:

Ulan 1 kg baklavayla mı korkutcan bizi ? İçinde ceviz yerine fıstık olan, şeker yerine glikoz kullanılan baklavalar var, 5-6 lira kilosu. Gel tepsiyle ye :p

Ulan 1 kg baklavayla mı korkutcan bizi ? İçinde ceviz yerine fıstık olan, şeker yerine glikoz kullanılan baklavalar var, 5-6 lira kilosu. Gel tepsiyle ye :p

Bak liste kabarmaya başlıyor ona göre yani denize gitcez daha sonracıma irfan abinin şu meşhur pidelerinden yicez ardından geçenkigeldiğimdeki yerde köfte falan yicez ohooooo....

gelirim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------

Bak liste kabarmaya başlıyor ona göre yani denize gitcez daha sonracıma irfan abinin şu meşhur pidelerinden yicez ardından geçenkigeldiğimdeki yerde köfte falan yicez ohooooo....
sen gelmicen gibi en iyisi denizi alıp ben gelim... çık gel artık beyavv nazlı gelinlere taş çıkartırsın...:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar