[Yalova - MT]

soa

Batuhan kardeşim ve mezit abim vardınız dimi sağ sağlim. Tanıştığıma çok memnun oldum buyrun değirmendereye de beklerim. En yakın zamanda görüşmek üzere.

Moderatör
Motoru topladım Cumartesi günü ya la :) Süper oldu maaşallah.

Moderatör
bana sözün var unutma :) bi tur pincez mezitle :cherry:

Mezit motorun çekişini yarı yarıya düşürüyo abi. 650 cc ama, üzerine binen mezit olunca motora gazı verince ön tekerlek havalanıyor, en iyis yanlız pin daha zevkli olur bence :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------

bana sözün var unutma :) bi tur pincez mezitle :cherry:

Mezit motorun çekişini yarı yarıya düşürüyo abi. 650 cc ama, üzerine binen mezit olunca motora gazı verince ön tekerlek havalanıyor, en iyisi yanlız pin daha zevkli olur bence :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aynen abi gelmezlerse bizde gitmeyelim bida :)
Uğur'da ya ticaret planı yapıyordur yada rüyasında motorunu görmek için erkenden uyumuştur :queen:

Geleceğiz ins kardeşim,iade-i ziyarete =)
Ticarete girersem Zc'yi 500 cc yaptırıp sol şeritlerin efendisi olmaya niyetim var,hak ediyor bizim çinli :queen::queen:

Yaparız abi elbet uğur motoru alsın 1 rahatlasın geliriz :queen::mrgreen:

Aynen Berkay kardeşim,güzel olur =)

iadeyi ziyaret şart......dimi batuhan..uğur uymuş hemen..:mrgreen:
Şart abi :mrgreen:
Hemen uyumadım abi o akşam ama nete giremedim birkaç gündür ondan yazamadım birşeyler :)
Böyle bi telefon çak abi,hemen ufak organizasyonlar yapalım

noli la burda :mrgreen: erdem pincem senin motora vurcam kırbacı..irfanda arkama atıcam ormana götürecem onu..:mrgreen: doğayı sevdiği için yanlış anlaşılmasın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------

Fazla ıslatmayın sonra bujilere neyim su kaçar çalışmayıverir zaten yeni yaptırdı :queen:
geçen yıkattım motoru yunus özellikle başınçlı su vurdurmadım..bişi olmasın die..1 hafta abuk sabuk yanan sinyalle dolaştım.. sinyallerin şaftını dağıttı..başınçlıyı vursaydık nolurdu kimbilir izine çıkmıyonmu buaralar... geleydin..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------

Geleceğiz ins kardeşim,iade-i ziyarete =)
Ticarete girersem Zc'yi 500 cc yaptırıp sol şeritlerin efendisi olmaya niyetim var,hak ediyor bizim çinli :queen::queen:

Aynen Berkay kardeşim,güzel olur =)

Şart abi :mrgreen:
Hemen uyumadım abi o akşam ama nete giremedim birkaç gündür ondan yazamadım birşeyler :)
Böyle bi telefon çak abi,hemen ufak organizasyonlar yapalım
uğur bırak sen o işi görüşemiyoz...:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
noli la burda :mrgreen: erdem pincem senin motora vurcam kırbacı..irfanda arkama atıcam ormana götürecem onu..:mrgreen: doğayı sevdiği için yanlış anlaşılmasın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------

geçen yıkattım motoru yunus özellikle başınçlı su vurdurmadım..bişi olmasın die..1 hafta abuk sabuk yanan sinyalle dolaştım.. sinyallerin şaftını dağıttı..başınçlıyı vursaydık nolurdu kimbilir izine çıkmıyonmu buaralar... geleydin..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------

Abi hayat şartları ne edersin para lazım,pul lazım,motora benzin lazım :mrgreen:

sinyal deyince bende değiştiridm sinyallerimobilet sinyali taktım :) çokda güzel oldu hani.
Valla izin olayına ramazandan sonra bakıcam abi artık aklımda oralara gelmek :king:

Moderatör
kimden alınıyomuş o vize?
kaymakamdan mı? :queen:

Yok la ben veriyom, 89,90 TL karşılığında. 90'a veriyoz normalinde tanımadık olanlara. Sen tanıdıksın diye fiyat böyle. Bir de önceden geldiğin için, 2. kez geliş bindirimi var, onu da eklemiyoz fiyata, yoksa 109.90 TL.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar