[Yalova - MT]

soa

selam abilerim kardeşlerim. mevlüt abi, batuhan ve tanımadığım diğer abilerim. salı akşamı öyle kendi aramızda 1 iftar yada iftar sonrası bi çay içelim dedim ben kendi kendime :D. uyarmı size kocaeli mt yede yazdım. İlerleyen günlerde büyük 1 organizasyon düzenleriz bu böle kendi aramızda ufak bişi olur maksat muhabbet.

bpk

selam abilerim kardeşlerim. mevlüt abi, batuhan ve tanımadığım diğer abilerim. salı akşamı öyle kendi aramızda 1 iftar yada iftar sonrası bi çay içelim dedim ben kendi kendime :D. uyarmı size kocaeli mt yede yazdım. İlerleyen günlerde büyük 1 organizasyon düzenleriz bu böle kendi aramızda ufak bişi olur maksat muhabbet.
Olabilir kardeşim Salı akşamı iftardan sonra yada iftar vakti bir sıkıntı çıkmazsa ben katılabilirim :) Yer mekanda belirtirsen daha iyi olur Berkay kardeşim

soa

abi o zaman iftardan sonra çay içelim oda karalaştırılmış olsun karamürselde

---------- Post added at 19:58 ---------- Previous post was at 19:40 ----------

Salı akşamı iftardan sonra Karamürselde çay içme organizasyonu yapacağız uyan arkadaşlar buyursunlar.
gene 1 listemiz olsun.
1- soa
2- v max
3- mezit
4- bpk
5-
6-

soa

24 TEMMUZ SALI YANİ YARIN İFTARDAN SONRA SAAT 22:00de K.MÜRSELDE ÇAY İÇİYORUZ BULUŞMA YERİ KARAMÜRSEL VAPUR İSKELESİ.
LİSTE:
1- soa
2- v max
3- mezit
4- bpk
5- piyanist_irf
6- KomutanLogar
7- MBHoro
8- Uğur Ak
9-Aykut Can KINAYER
10-

Moderatör
Mevlüt abi, mesajımı görürsen ara beni, gelirim belkim bende. Telefonum yine serviste, rehberim gitti.

Mevlüt abi, mesajımı görürsen ara beni, gelirim belkim bende. Telefonum yine serviste, rehberim gitti.
zaten arıyacaktım seni hatta dünde arayacaktım çıkalımmı balıkçılara doğru diyee..uyuya kalmışım yarın seni ercanı batuhanı bide emre vardı hepinizi arıyacam serdar abi gelmez işleri yoğunluğundan..gelirsin inşallah..toplu bi gidelim...

soa

zaten arıyacaktım seni hatta dünde arayacaktım çıkalımmı balıkçılara doğru diyee..uyuya kalmışım yarın seni ercanı batuhanı bide emre vardı hepinizi arıyacam serdar abi gelmez işleri yoğunluğundan..gelirsin inşallah..toplu bi gidelim...
İrfan abini isteği üzerine buluşma yerinde değişiklik oldu.
karamürsel balık adasında buluşalım dedik biliyormusunuz mezit abi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Fotograf makinesi olanlar getirebilirse pek güzel olur :)

Ne dandik telefonun varmış beyaaa Lgp503 mü yoksa :queen:

Hiç bizi arama zaten :salut:

İrfan abini isteği üzerine buluşma yerinde değişiklik oldu.
karamürsel balık adasında buluşalım dedik biliyormusunuz mezit abi

olmadıki şöyle balık adamız balıkçılarımız denizimiz kordon boyumuzz pehh.. :queen: hep bozkır hep bozkır...

soa

olmadıki şöyle balık adamız balıkçılarımız denizimiz kordon boyumuzz pehh.. :queen: hep bozkır hep bozkır...

Yunus abi bir deniziniz yok sizinde geri kalan herşeyiniz full valla :D bizde de 4 şeritli rahat yollar yok mesela ama deniz havasıda bu sıcak ramazan günlerinde pek 1 farklı oluyor :D:D:D

---------- Post added at 07:33 ---------- Previous post was at 07:25 ----------

24 TEMMUZ SALI YANİ BU AKŞAM İFTARDAN SONRA SAAT 22:00 GİBİ karamürsel balık adasına buluşma:
1- soa
2- v max
3- mezit
4- bpk
5- piyanist_irf
6- KomutanLogar
7- MBHoro
8- Uğur Ak
9- Aykut Can KINAYER
10-Serk21
11- motoseyyah

---------- Post added at 07:53 ---------- Previous post was at 07:33 ----------

Fotograf makinesi olanlar getirebilirse pek güzel olur :)
Bu sefer o iş bende kardeşim...

1- soa
2- v max
3- mezit
4- bpk
5- piyanist_irf
6- KomutanLogar
7- MBHoro
8- Uğur Ak
9- Aykut Can KINAYER
10-Serk21
11- motoseyyah( müsait olabilirsem)
12-

Değerli Yalova MT sakinleri ,daha önce kararlaştırdığımız Uluslararası Batum Festivaline gideceğimiz tarihte bir değişiklik yaparak ve ani bir kararla Karadeniz ve Gürcistan seferine Pazartesi sabahı (yarın) yola çıkmaya karar verdik. Olur ki katılmak isteyen varsa bir telefon kadar yakın olduğumuzu hatırlatırım.
(Umarım yine bir aksilik çıkmaz)

Moderatör
Serdar abi, güle güle git, kazasız belasız keyifli geçsin seyahatiniz inşallah. Arada bizi de bilgilendir, merakta bırakma. Hayırlı yolculuklar, Allah yolunuzu açık etsin.

Serdar abi, güle güle git, kazasız belasız keyifli geçsin seyahatiniz inşallah. Arada bizi de bilgilendir, merakta bırakma. Hayırlı yolculuklar, Allah yolunuzu açık etsin.

Eyvallah Erdem çok teşekkür ederim. Mümkün mertebe informasyonsuz bırakmamaya çalışacağım.

hayırlı yolculukalart serdar abi bol bol foto bekliyoruz. ALLAH a emanet....:king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar