[Yalova - MT]

bpk

2500 civarı bir bütçe var ama kask ve ehliyet işlerini hallettim zaten yani sadece motora ayırdığım ondan arta kalan bütçe bu :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:41 ----------

Bir şey sormak istiyorum Çelik Motor markası hakkında bilgisi yada kullanmışlığı olan var mı :silent:

Moderatör
Abii Annem bize bebek almış

[YT]MMqbjS2tT5o[/YT]

Ankaranin bebeleri dekikanli olur, mahsuru yok :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------

2500 civarı bir bütçe var ama kask ve ehliyet işlerini hallettim zaten yani sadece motora ayırdığım ondan arta kalan bütçe bu :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:41 ----------

Bir şey sormak istiyorum Çelik Motor markası hakkında bilgisi yada kullanmışlığı olan var mı :silent:
Hmmm, 2500 liralik, 1.76 boyluk ve 100 kiloluk dusunelim o zaman :)
Celik motora gelince, hic adina cekmemis bisey o :)
Senin boya posa uygun cift silindir chopper gider, sonracima cross/enduro gider. En guzeli Enduro gider. Sen scooter da inat etmesen mesela, tarzin ne olurdu?

bpk

Ankaranin bebeleri dekikanli olur, mahsuru yok :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------

Hmmm, 2500 liralik, 1.76 boyluk ve 100 kiloluk dusunelim o zaman :)
Celik motora gelince, hic adina cekmemis bisey o :)
Senin boya posa uygun cift silindir chopper gider, sonracima cross/enduro gider. En guzeli Enduro gider. Sen scooter da inat etmesen mesela, tarzin ne olurdu?

Kesinlikle chooper :) zaten biraz alışmak istiyorum scooterla sonraki ilk hedefim ya herhangi bir chooper yada hyosung gt 250 naked :bounce: hyosung kullandım daha önce ve bayılmıştım halada baygınım diyip bu kötü espriyle midenizi bulandırmak istemiyorum ama gerçekten ben çok sevmiştim gt250 nakedı

Moderatör
2 sene GT 250 kullanmis biri olarak, keske butcen el versede direk GT 250 alabilsen diyorum :)
Scooter almak yok, yok yok, scooter yok, yok scooter mukıtır yok :)

bpk

Tamam abi ya ne kızıyosun ki ufacık cocuga sen yok dıyorsan yok :) keske keske gt250 naked a butcem el versede alsam ama önce babayı sonrada abiyi devre dışı bırakmam gerek onun için sonra bütçeyi bulucanda temizi ikinci el olacaktaaaa ooooo ölme eşşegim ölmeee :)

Moderatör
Tamam abi ya ne kızıyosun ki ufacık cocuga sen yok dıyorsan yok :) keske keske gt250 naked a butcem el versede alsam ama önce babayı sonrada abiyi devre dışı bırakmam gerek onun için sonra bütçeyi bulucanda temizi ikinci el olacaktaaaa ooooo ölme eşşegim ölmeee :)
O da olur insallah zamanla. Neyse musait bir zamanda tanisalim kaynasalim da konusuruz bol bol :)
Scooter yok unutma, scooter yok :)

bpk

Ben her daim müsaitim abi istediğin zaman şuan kristaldeyim mesela sevgilimle :)

bpk

Uzaktan bakalımda abi gözlerimiz paslanmasın vitesli alcaz biz dimi :D

Moderatör
MCT cok tavsiye edilebilecek bir motor degildir, cok yakar mesela digerlerine gore. Ama fiyati iyiymis.
Chopper bakacaksan cift v silindir bisey olmali :)
O da ne olaki diyorsan, anlaticam ben sana teeek tek :)

bpk

İlandaki motor olmaz diyosun yani abi gidip görülcek bir şey değil mi

MCT cok tavsiye edilebilecek bir motor degildir, cok yakar mesela digerlerine gore. Ama fiyati iyiymis.
Chopper bakacaksan cift v silindir bisey olmali :)
O da ne olaki diyorsan, anlaticam ben sana teeek tek :)

admı kabız edersin varya şurda anlatmazsında bööölleeee ıncık ıncık ıncık ıncık :)

Moderatör

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar