[Yalova - MT]

usta cevap yazmamışsın...bu Gültekinle KT topiğindeki muhabbetimizden bana ayar oldun dimi biraz...:pale:

Nereye cevap yazmamışım kardeşim...
SEnin yüzünden o gece sabaha kadar uyumadım üzüntüden....
Ah dedim parasızlık işte... Biz bilmezmiyiz titreşimsiz motor almayı vede binmeyi.... Kırmayın motorseverleri..

Kurbanbayrami012.jpg

DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Yalova MT:kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber :rendeer:

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

Kurbanbayrami012.jpg

DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Yalova MT:kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber :rendeer:

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

sizlerinde bayramı mübarek olsun:rendeer:

Yalova dayım tekrardan :)

Rize - Yalova arasında benim kadar gidip geLen yoktur heralde :queen:

Abi görmedin mi beni Karamürselde :)

Motorun tadını cıkarıyordum bi aşaya bi yukarıya :)

Nereye cevap yazmamışım kardeşim...
SEnin yüzünden o gece sabaha kadar uyumadım üzüntüden....
Ah dedim parasızlık işte... Biz bilmezmiyiz titreşimsiz motor almayı vede binmeyi.... Kırmayın motorseverleri..

tamam ben anladım mevzuyu...az kırıcam artık çinçoncuları...

sizlerinde bayramı mübarek olsun:rendeer:

5 gün ban yedik diye sanamı kaldı buralar biraderim...:bounce: kontrün yokmuydu arayamadın ...:pale:

tamam ben anladım mevzuyu...az kırıcam artık çinçoncuları...

5 gün ban yedik diye sanamı kaldı buralar biraderim...:bounce: kontrün yokmuydu arayamadın ...:pale:

hacı valla arayacaktım fatura yatmadı kesik halen tel ayıp ediyon :rendeer:
bu arada kimle takıştın mustiylenmi

kanka adını anma rica ederim...

iyi bare geçmiş bayramınız kutlu mutlu olsun...:)

saol seninde kutlu mutlu olaa

demek yanılmamışım neysee.. işlerin nasıl iimi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar