Bura nere :cherry:
Meziti aryodum ben amma :silent:
az önce çıktı
aslında ist genelde toplanıyor çok şanslısınız bu konuda ben burda bi çako ve ercanla görüşe biliyorumm
mezit o işler kolay değil inan...ama zamanında çevre yapan yolunu tutturan gidiyor...sermayaden olma aman...kendin satmayacaksan sorun var demektir...
karaşahan görüşelim kardeşim...öperim...
mezit o işler kolay değil inan...ama zamanında çevre yapan yolunu tutturan gidiyor...sermayaden olma aman...kendin satmayacaksan sorun var demektir...
karaşahan görüşelim kardeşim...öperim...
Abim benim inş. istediğin gibi olur herşey:wiinkk::rendeer:sıfır sermaye ile başlıyorum 1lira katmıyorum sadece ortaya güvenimi koyuyorum bahsettiğim kişi yıllardır bu işin içinde yani p...çi olmuş bu işin hakkımda hayırlısı gözümüz aç değil ALLAH ne verdiyse
Aynen abim mezitim bözüğümde geçecekmiş bu tarafa ona göre toplanırık :rendeer: bnde öpptüm seni ellerinden :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 PM ----------
Abim benim inş. istediğin gibi olur herşey:wiinkk::rendeer:
mezitcim vermeden alamazsın...neyse ticaretden anlamayan bu işi yapamaz...Şener Şenin filmindeki gibi Domatess domatess diye satmay abenzemez o işler inan...içinde olacak piçlik...
blackhawk kıss mee too..![]()