[Yalova - MT]

anladım çanta alıp pazarlayacaksın yani...nerdeymiş burada toptancıları...bayan çantası değilmi...

evet bayan çantası yengeye hediye yollardıkda ..anladınsen
aslında benim akrabam 6 senedir bu işin içinde hepderdi senle bu işi ortak yapıcam diye ve ogün geldi çattı işi bıraktı panel van araç aldı onun kolları geniş çanta piyasasında zaten şimdi istde mal topluyo bende kısmetse 3 ay içersinde başlıcam.. atölyeye adam yetiştirmeden ayrılamam..

aslında ist genelde toplanıyor çok şanslısınız bu konuda ben burda bi çako ve ercanla görüşe biliyorumm

mezit o işler kolay değil inan...ama zamanında çevre yapan yolunu tutturan gidiyor...sermayaden olma aman...kendin satmayacaksan sorun var demektir...

karaşahan görüşelim kardeşim...öperim...

mezit o işler kolay değil inan...ama zamanında çevre yapan yolunu tutturan gidiyor...sermayaden olma aman...kendin satmayacaksan sorun var demektir...

sıfır sermaye ile başlıyorum 1lira katmıyorum sadece ortaya güvenimi koyuyorum bahsettiğim kişi yıllardır bu işin içinde yani p...çi olmuş bu işin hakkımda hayırlısı gözümüz aç değil ALLAH ne verdiyse

Aynen abim mezitim bözüğümde geçecekmiş bu tarafa ona göre toplanırık :rendeer: bnde öpptüm seni ellerinden :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 PM ----------

sıfır sermaye ile başlıyorum 1lira katmıyorum sadece ortaya güvenimi koyuyorum bahsettiğim kişi yıllardır bu işin içinde yani p...çi olmuş bu işin hakkımda hayırlısı gözümüz aç değil ALLAH ne verdiyse
Abim benim inş. istediğin gibi olur herşey:wiinkk::rendeer:

Aynen abim mezitim bözüğümde geçecekmiş bu tarafa ona göre toplanırık :rendeer: bnde öpptüm seni ellerinden :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 PM ----------

Abim benim inş. istediğin gibi olur herşey:wiinkk::rendeer:

inşşallah şahinim dediğin gibi olur

mezitcim vermeden alamazsın...neyse ticaretden anlamayan bu işi yapamaz...Şener Şenin filmindeki gibi Domatess domatess diye satmay abenzemez o işler inan...içinde olacak piçlik...:p

blackhawk kıss mee too..:)

mezitcim vermeden alamazsın...neyse ticaretden anlamayan bu işi yapamaz...Şener Şenin filmindeki gibi Domatess domatess diye satmay abenzemez o işler inan...içinde olacak piçlik...:p

blackhawk kıss mee too..:)

artık yaşa ve gör olayı olcak bizimkisiii ALLAH gönlüme göre veriri inşallah:)

hayırlısı olsun kanka...ilk çantaları eşe dosta satarsın artık...:mrgreen:

listede ilk sıradasın..:mrgreen:
neyse ii akşamla r kanka görüşürüz
çako nerelerdesin kaçrıyon muhabbeti

Ah be; Yetişemedim muhabbete :) Bazan 3-4 gün sadece ben yazarım; kimseler olmaz.. Bugün 3-4 saat giremedik muhabbet dünmüş :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam yalova mt.. ist.dan gökhan ben. çınarcıkta yazlıkçıyım.. önümüzdeki bahar görüşmek üzere...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öyle görünüyor.. cbr125 vardı bi kaç kere geldim bu yaz.. canım sıkıldıkça geliyorum feribot motor araba farketmez.. :)

2007 hysoung gt250r var şu an, bi arkadaşla buluşmak için bu sabah gelicektim cınarcığa ama vites kutusunda problem var. yolda kalma korkusuna çıkmadım yola. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar