[Yalova - MT]

@olcan138 teşekkürler ilgine unutmaman çok hoş sağol ben istanbula yerleştim yalovada kalmıyorum artık bakalım bir toplantı veya gezide buluşuruz muhakkak ozaman alırım senden.

saat 13.30 14.00 gibi yalovadayız ordan Çınarcığa geçiez 3 motor..

537 335 22 33

lennn ertuğrul ne ara taşındın ist'a :S evlendin mi yoksa.....vay beee üniversiteye gittik..neler değişmiş neler :(

yalova mt daha kış uykusundan uyanamamış
len kısaparmak lucas sen takıl tekirdağ mt ye :)

arkadaşlar vala herkes cınarcıkta gezmekle meşgul :cherry: siteye girmek kimsenin aklına gelmiyo :queen: malum yaz senede bir kere geliyo :) deyerledirmek lazım:wiinkk:

Herkese merhaba
siteye yeni üye oldum. yalova altınovada görev yapıyorum. Eğer sakıncası yoksa yaptığınız gezilere gelmek isterim h.sonları.
İsmim abdullah. Yamaha YBR 125 motorsikletim var ve yol yapmam lazım eskimesi için:)

Merhaba ; hosgeldin. Ben de Atılım sitesinde yasıyorum ; eğitim merkezi karsısında.. Yakınız yani ; ben gelince görüşürz seninle boL boL :D

Moderatör
Herkese merhaba
siteye yeni üye oldum. yalova altınovada görev yapıyorum. Eğer sakıncası yoksa yaptığınız gezilere gelmek isterim h.sonları.
İsmim abdullah. Yamaha YBR 125 motorsikletim var ve yol yapmam lazım eskimesi için:)

Bende Yalova merkezdeyim, elbet birgün gideriz biryerlere :)

hoş buldum arkadaşlar:) ben de eğitim merkezinin içinde yaşıyorum:) En kısa zamanda görüşmek dileğiyle:cat:

merhaba arkadaşlar ay sonuna yakın yalovadayım...yalovayı özlemişim.motorsikletleride tabi :( şuan yayan geziyorum :) yalova merkeze gelen olursa ulaşabilir bana.balıkçılarda çaylar benden :queen:

Moderatör
Özelden mesdaj attım abi. İnşallah görüşürüz kısmetse :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 PM ----------

merhaba arkadaşlar ay sonuna yakın yalovadayım...yalovayı özlemişim.motorsikletleride tabi :( şuan yayan geziyorum :) yalova merkeze gelen olursa ulaşabilir bana.balıkçılarda çaylar benden :queen:

Sen yeterki çay ısmarlicam de Mesut'um gelmem mi :p

Super Moderator
Geldim, Yalova havası aldım, döndüm, kafamı kaşıyacak vaktim kalmadı bu defa (uyuyamadım bile bu defa, o derece), çay ısmarlamaca da bir sonrakine artık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar