[Yalova - MT]

telefoncularla birlikte gitmişsiniz? valla hayatta yetişemezdim.siz dönerken ben anca giderdim :mrgreen: bide çarş çalıştığım için zor olur.cumt akşamından pzt sabahına kadar banko müsaitim daima :p

Seninde şansıza salı ya kadar yagmurlu ztn bende motoru rıza ustanın oraya bıraktım ufak tefek yapılacaklar var salıdan sonra ....

Şansa hava güsel bugün ama sen ewde ben ewdeyim galba :) dün benim motoru gördüm usta geziyodu :pale: adam balataları fln değişeceğine motorla gezmeyi tercih etti sanırım !

ben o adama pek güvenmiyorum...adınıda koymuşlar ztn :mrgreen:
bugün gezdim ben baya..yeni geldim eve

Sonunda bitti :cherry: lastik eksoz balatalar derken bi yan koruma takozları kaldı jantlara kırmızı şerite çekildi ama bu resimde yok !:cherry:

y1pxYmjnnWG201Beu9e94n9AwObP8WuWEIb5YFxCqm69sE5SqETW9UHGmVLnq9dBu2v_hLqGaZffQ8

Sonunda bitti :cherry: lastik eksoz balatalar derken bi yan koruma takozları kaldı jantlara kırmızı şerite çekildi ama bu resimde yok !:cherry:

obaaa.hayırlı uğurlu olsun gökhan abi.kazasız belasız sürüşler dilerim.bendede bir kaç parça boya istiyor.bir ara bende boyatıcam.koruma takozlarını tavsiye etmem.bununla ilgili bir çok topic açılmıştı.kısa ve özünü söylim ben sana.koruma takozları motorsikletin yan yattığı yada sürüklendiği anda takozlardan takla atma ihtimalleri yüksek oluyormuş.birde taklalar sonucu motorsiklet havalanıp olmadık yere düşünüyormuş.bu sesin üstünede denk gelebilir.karşı taraftan gelen arabanın üzerinede olablir.yani takozlar faydalı olacağı yerde daha büyük sebeblerede neden olabiliyormuş.tabi arada faydasıda oluyor.yinede sen bilirsin.ben düşüncemi söledim :wiinkk:

(dün ektin beni gelmedin :queen: )

obaaa.hayırlı uğurlu olsun gökhan abi.kazasız belasız sürüşler dilerim.bendede bir kaç parça boya istiyor.bir ara bende boyatıcam.koruma takozlarını tavsiye etmem.bununla ilgili bir çok topic açılmıştı.kısa ve özünü söylim ben sana.koruma takozları motorsikletin yan yattığı yada sürüklendiği anda takozlardan takla atma ihtimalleri yüksek oluyormuş.birde taklalar sonucu motorsiklet havalanıp olmadık yere düşünüyormuş.bu sesin üstünede denk gelebilir.karşı taraftan gelen arabanın üzerinede olablir.yani takozlar faydalı olacağı yerde daha büyük sebeblerede neden olabiliyormuş.tabi arada faydasıda oluyor.yinede sen bilirsin.ben düşüncemi söledim :wiinkk:

(dün ektin beni gelmedin :queen: )

Geldim ama saat 10 gibiydi kapanmıştı iş yeri ee normal tabii :cherry:

ohoo burası ölmüş biraz hareket lazım yazda geldi nerdesiniz bakim
@ulasoto motorun süper olmuş nerden nerye geldi çinli ile başladın hyo filan derken süper bir alet almışsın güle güle kullan @playboy_77 ile biz buluşuyoruz @ulasoto sende gelde bir gün şöyle toplu bir buluşup oturalım muhabbet edelim

guguk biz gökhan abiyle herzaman görüşüyoruz zaten.tabi seninlede.daha bugün yanıma uğradı gökhan abi...bizde onun yolunda ilerlemeye çalışıyoruz.oda hyo aldı sonra 1000lik makine şimdi bende hyo aldım sıra geldi 1000lik makineye :queen: ayrıca burası öldü ölü gidiyo.canlanmaz hiç heveslenme.bu arada 2008 hyo geldi yalovaya.bu akşam tanıştık.bi sen kaldın haberin olsun :queen:

bakyaa ben geriden gidiyorum demek :mrgreen: tamam ozaman herkesi bir araya getirelimde bir akşam muhabbet edelim

Şansa hava güsel bugün ama sen ewde ben ewdeyim galba :) dün benim motoru gördüm usta geziyodu :pale: adam balataları fln değişeceğine motorla gezmeyi tercih etti sanırım !

Selamlar

Yalova Mt Topiği olduğunu yeni fark ettim kusura bakmayın

Rıza usta adı üzerinde p.ç Rıza :queen: 180 tane motorum olsa bir tanesini teslim etmem ona ncak başında durarak belki iş yaptırırım o da belki Yalovada Japon motordan anlayan pek usta yok malesef Ünal ın adı var bi tek ama o da tartışılır Bazı yanlışlarını duydum Zaten parça bulmak çok zor yalovada En iyisi motoru tam anlamı ile çalışmaz duruma gelmeden istanbul a götürmek :cat:

Selamlar

Yalova Mt Topiği olduğunu yeni fark ettim kusura bakmayın

Rıza usta adı üzerinde p.ç Rıza :queen: 180 tane motorum olsa bir tanesini teslim etmem ona ncak başında durarak belki iş yaptırırım o da belki Yalovada Japon motordan anlayan pek usta yok malesef Ünal ın adı var bi tek ama o da tartışılır Bazı yanlışlarını duydum Zaten parça bulmak çok zor yalovada En iyisi motoru tam anlamı ile çalışmaz duruma gelmeden istanbul a götürmek :cat:

Ewt ist.e gitmek veya izmit bursa fln parça konusuda mevcut yalovada güsel bi satış servis malesef yok ! parayı bulunca ben açacam inş. :queen:

:cat:Delmece Yaylası Şenliği 2008 süperdi arkadaşlar gelmeyenlere duyrulur !!
y1pO0_rozjgwIZnAn1wdtBN5TDh-qatgwd4oMjO_jj3Q7NXqC2WAYgEibLcitcU4hGt

y1pC-73A9Gd2m1YUrvcTbPIfEpbx_25c237bzsvTwI-NcFyvlhCTRAyZt9Lw9Wc3JWe

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar