!! Yalova Motofest 2006 !!

bu kadar insana oradaki odalar yerler yeter mi? yakın otellerin pansiyonların da telefonlarını alalım rezervasyon yaptıralım büyük ihtimal istanbul'dan kaçış haftam bu festival olabilir.. Haftalardır İstanbul'dan bir yere gidemiyordum, daralmıştım.
Bölgeye yakın oturan, organizasyonda büyük emeği geçen arkadaşlar, hadi bize bi iyilik daha yapın konaklama yapılabilecek yerlerin tlefonlarını da verin :)

bu kadar insana oradaki odalar yerler yeter mi? yakın otellerin pansiyonların da telefonlarını alalım rezervasyon yaptıralım büyük ihtimal istanbul'dan kaçış haftam bu festival olabilir.. Haftalardır İstanbul'dan bir yere gidemiyordum, daralmıştım.
Bölgeye yakın oturan, organizasyonda büyük emeği geçen arkadaşlar, hadi bize bi iyilik daha yapın konaklama yapılabilecek yerlerin tlefonlarını da verin :)

erdogan hocam

bence bu tıp bır sorun olmaz .. organızasyon ıyı yapılmıs. ama yıne de yalovalı arkadaslara bu sıkıntıları aktardık. gereklı yardımları yapacaklar

selamlar

erdoğan aktaş kardeşim sen kalacak yerleri merak etme yalova bizim kentimiz bu kente de hakimiz Kalacak yer problemin hiç olmaz yalova da uygulama oteli var bir kaç tane daha kaliteli otel var yani problem yok sen yeterki gel

haydi MT katılım katılım katılım katılım katılım katılım katılım katılım

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Arkadaslar cuma aksamı gıdıcek olanlar bır lıste yapalım mı anadolu-avrupa yakası ayrı ayrı olarak ?

evet bi liste tutan var ise ben hemen vereyim

cuma akşam 19:30 Yenikapı dan Yalova ya feribotla yola çıkıyorum ve CHomCHok (Biricik Eşim Olur Kendileri) ile birlikte.

Gidelim diyenler görüşelim MSN veya PM ile

Arkadaslar cuma aksamı gıdıcek olanlar bır lıste yapalım mı anadolu-avrupa yakası ayrı ayrı olarak ?

cuma akşamı gidicem ben..
ama saati bilmiyorum..
7 de yenibosna işden çıkışım ..
yenikapımı-bayramoglu arabalıvapurmu-körfezi dolaşmakmı bilmiyorum..
:) :cherry:

FEstival çok güzel,plan harika..Ama AÖF olan arkadaşlar için şehirdışından gelmek çok zor.Malesef bende onlardan biriyim.Muhtemelen günü birlik uğrarım.

Arkadaşlarr;
Yalova Motosiklet ve Motorsporları Kulübü, otomobil sorumlusu olarak, size , MOTOFEST'in yapılacağı kampın ön kapısından seyredilebilecek şekilde düzenleyeceğimiz toprak geçişli ring de;

1 Adet Subaru Impreza GrN4
1 Adet Opel Vectra GT GrA Ralli Otomobilleriyle, Super Special ayarında Limit geçişler yapılacaktır.

Yani size sağlam egsoz ve blow off (çatara patara)sesi dineleteceğiz.Bilginize...

(Ergün - Speedy Gonzales )

boy

Biz de geliriz büyük ihtimalle. Neslihan, bize yer ayarlasana iki kişilik :)
Olmadı sizde kalırız :)

Arkadaşlar ben saat 19:30 itibari ile Yalovaya yenikapıdan ido ile gidiyorum.

gelmek isteyen arkadaşlar ile beraber gidebiliriz.

yer konusunda bungalow ve odalar az kalmış bilgilerinize.

ordaki arkadaşlar tüm programı iyi hazırlamışlar hiç bir aksaklık olacağını sanmıyorum haydi hep beraber mehmet doyumun kadayıf ve yemeklerinide tatmış oluruz orada :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar