Arkadaşlar merhaba....

İsmim Metin..
Yalova Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Yönetim Kurulunda görevliyim. Bu sitede bazı arkadaşlar beni tanımaktadırlar.. Başlıktan da anlayacağınız gibi,01-03 Eylül 2006 tarihleri arasında sizlerden büyük destek umarak 1.Yalova Motosiklet Festivalini düzenleme kararı aldık.Marmara bölgesinin, coğrafik konum itibarı ile kalbi denilebilecek Yalova da, tüm motosiklet tutkunu arkadaşlarımızı,abilerimizi, ablalarımızı, kardeşlerimizi biraraya getirmek amacımız.. Net program üzerinde yapılan çalışmalar bitmemek ile birlikte,deniz,güneş,doğa,alkol,müzik,mangal,eğlence,su sporları ve özgürlüğü yaşayacağınız bir üç günü bizimle paylaşırmısınız diyoruz..Net program önümüzdeki hafta içinde ilgili arkadaşlara konaklama alanı resimleri ile birlikte forumlar yolu ile duyurulacaktır..
Ayrıca diğer ayrıntıları ve gelişen olayları aşağıda vereceğim linklerden de takip edebilirsiniz..
http://www.yalovamotosiklet.com
Festival başlama tarihi olan 1 Eylül 2006 tarihi aynı zamanda Dünya Barış günü. Bu anlamda hem türkiyeye hem tüm dünyaya kardeşliğin,dayanışmanın, birlikteliğin,sevginin, zamanı paylaşmanın, aynı havayı solumanın nasıl birşey olduğunu, savaşsız nasıl yaşanabileceğini anlatmak ve göstermek adına iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum.. Bu konu ile ilgili tüm motosiklet.net ailesinin desteğini bekliyoruz..
msn:[email protected]
mail:[email protected]