Gonül Dostluk İster Motofest Bahane.....
Arkadaslar
Deniz güneş kum bahane .. Onemlı olan Yalovalı dostlarla beraber olmak onların sıcak dostluklarını paylaşmak..(Tabı gozumden kacmadı bızım dalıs okulunun da dalıs olayları var programda

)
Bu yazın basından bu yana kapılarını her çaldığımızda ardına kadar açan dostlarımızı yalnız bırakmak motorculara yakışmaz..Ayrıca fıyatlar bedavadan bedava sankı. Bostancıya cay bahcesıne gıtsenız daha cok odersınız nerdeyse
Aydın abı ben Cuma gununden gıdıcem kısmetse.Bunu not alabılırsın.. Beraber gıdebılecek arkadaslarla anadolu yakasından yapılacak ortak bır gıdıse destek verebılırım.. Yol olarak Eskıhısardan gıdılırse (yanı eskı ferıbotla artcı dahıl 5 ytl) toplam yol sanırım kadıkoyden 60 km cıvarında.. Kımsenın gozu korkmasın dıye yazıyorum. (Pendıkten hızlı ferıbot sanırım artcısız 12 ytl ıdı. Bu ferıbotta sıgara ıcmek yasak oldugu ıcın ben o yolu pek tercıh etmıyorum dogrusu)
Keyıflı bır yolculuk olacak . Isteyenler daha once bızım gıtme ımkanı buldugumuz Selalelere de cıkabılırler vakıt bulup sanırım..
Bu hafta gelebılecekler topıge yazsın kı kalacak yerlerı organıze edelım..
Yalova MT ye ve motorculara sonsuz destek veren Yalova Beledıye Baskanına hep destek tam destek..
Selamlar