yav öğlen 12 çok sıcak olmazmı? Sabahtan cıksak nasıl olur ?
ben calısıyorum olum ....
yav öğlen 12 çok sıcak olmazmı? Sabahtan cıksak nasıl olur ?
yav öğlen 12 çok sıcak olmazmı? sabahtan cıksak nasıl olur ?
ben calısıyorum olum ....
gunaydın cem.naber.bizde calısıyoz hemde full...ale::cat:
senin askerliğin çok...
[/COLOR]Bu akşam 19:30 gibi gidecek varmı?
sirkeciye bir bak istersen
Festivalin ücretsiz olduğu belirtilmişti.Ancak girişte ücret talep edildiği hakkında bilgi aldım.:silent:
Eminönü vapur iskelesine sırtını dön,yoldan karşı tarafa geç bisikletçileri sor.Bulursun.:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:15 PM ----------
Çağla,okuduğum tanıtım afişlerinde girişin ücretsiz olduğu yazıyordu.Ancak kapıda ücret talep ediliyormuş,ne kadar olduğunu öğrenemedim.Çok fazla olacağını sanmıyorum ama,ücretsiz olarak tanıtım yapılıp son anda değiştirilmesi garibime gitti.
sanırım çok büyük bi ihtimal sönük geçeçek festivall gerçi inşallah öle olmazz
kriz otamı felan..
Eminönü vapur iskelesine sırtını dön,yoldan karşı tarafa geç bisikletçileri sor.Bulursun.:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:15 PM ----------
Çağla,okuduğum tanıtım afişlerinde girişin ücretsiz olduğu yazıyordu.Ancak kapıda ücret talep ediliyormuş,ne kadar olduğunu öğrenemedim.Çok fazla olacağını sanmıyorum ama,ücretsiz olarak tanıtım yapılıp son anda değiştirilmesi garibime gitti.
Yalova yalan.. şile yalan.. herşey yalan oldu gitti..ale:
Yalova yalan.. şile yalan.. herşey yalan oldu gitti..ale:
festivalin iptal olduğu hakkında söylentiler var doğrumu acaba? bi bilgisi olan warmı
Yine ne oldu Kadirim.:silent: