Yalova ınternatıonal Bıkerfest'09 (16-19 Temmuz 2009)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
festivalin en çok ilgi gören bölümü toplu sürüşmüş, gecen sene 1400 motorluk toplu sürüş yaparak Türkiye rekoru kırılmış.... pazar akşamı yapılıyıormuş ve yalova sokaklarında motorcular geziyormuş... müthiş bişeye benziyorrrrr..

Festivalin ücretsiz olduğu belirtilmişti.Ancak girişte ücret talep edildiği hakkında bilgi aldım.:silent:

Festivalin ücretsiz olduğu belirtilmişti.Ancak girişte ücret talep edildiği hakkında bilgi aldım.:silent:

festivalde benim bildiğim sadece girişte ücret deniyo karşılıgında bir bandana alınıyo tüm giriş çıkışlar bununla yapılıyo. bunun dışında başka bir ücret olmaması gerek....

Eminönü vapur iskelesine sırtını dön,yoldan karşı tarafa geç bisikletçileri sor.Bulursun.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:15 PM ----------

Çağla,okuduğum tanıtım afişlerinde girişin ücretsiz olduğu yazıyordu.Ancak kapıda ücret talep ediliyormuş,ne kadar olduğunu öğrenemedim.Çok fazla olacağını sanmıyorum ama,ücretsiz olarak tanıtım yapılıp son anda değiştirilmesi garibime gitti.

Eminönü vapur iskelesine sırtını dön,yoldan karşı tarafa geç bisikletçileri sor.Bulursun.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:15 PM ----------

Çağla,okuduğum tanıtım afişlerinde girişin ücretsiz olduğu yazıyordu.Ancak kapıda ücret talep ediliyormuş,ne kadar olduğunu öğrenemedim.Çok fazla olacağını sanmıyorum ama,ücretsiz olarak tanıtım yapılıp son anda değiştirilmesi garibime gitti.

tanıtımlara bakmadım bilmiyorum geçen seneki festivali baz alarak konuşuyorum sadece :p

bugün yola çıkan varmı?

Anladım.Ben geçen sene katılmamıştım.Akşam 19:30 gibi çıkacağım.Bu taraftan giden yok galiba başka.

sanırım çok büyük bi ihtimal sönük geçeçek festivall gerçi inşallah öle olmazz
kriz otamı felan..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Festivale katılmak için yola çıkacaklara kazasız belasız sürüşler diliyorum ,iyi eğlenceler :rendeer:

geçen sene 10 ytl vermiştik

Yalova yalan.. şile yalan.. herşey yalan oldu gitti.. :pale:

festivalin iptal olduğu hakkında söylentiler var doğrumu acaba? bi bilgisi olan warmı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar