bende geliyorum listeye ekleyin ama ben tek gelcem
izmitten arkadaşın motorunu alıp ordan gelicem karayoluyla. kelleci yasin, kimyacı ve beko nun gelebilme ihtimali yüksek. mck bize ctesi katılcak
izmitten arkadaşın motorunu alıp ordan gelicem karayoluyla. kelleci yasin, kimyacı ve beko nun gelebilme ihtimali yüksek. mck bize ctesi katılcak
tatlım sen yaşıyormusun özledim seni
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:22 PM ----------
o kırmızılı bize takılmaz kaşıntısı var rahat durmaz
Sen ne zaman gidiyon yusuf.
kırmızı kurban olsun sana dilaverim buyuk ıhtımalle gelırım yarın ama benım cadırım yok nasıl olacak
ben bir çadır kuracam orada baş misafir olarak kalırsın
yarın sabah çıkıcam yola. izmite gidicem trenle ordan motoru alıp karayoluyla yalovaya
Bizde diloşla çıkıcaz yola...
Netleştimi cancazım.
netleşir sorun değil...
işin içinde dilaver ve ayfer olunca pilot ses çıkarmıyo...
Hadi hayırlısı...
sen gel nasıl seçiliyor nasıl atılıyor hepsini görürsün
Bu bir cevap değil. Zaten yetişebilirsem bende grupla birlikte yolculuk etmek isterim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:11 PM ----------
zaten kuralları bilenler ve tecrübeliler arasından yüksek cc li olanı öncü seçicez bak artçı da yüksek cc li...
baktık uymayan biri var bizleri tehlikeye sokuyo çekicez sağa o arkadaşa dicezki sen ilerle koçum biz ufak ufak gelicez diye oda ilerlicek...
grup sürüşü millete hava atmak için değildir...
daha güvenli oluşu ve kimseyi arkada bırakmadan gidip gelmektir...
bu güne kadar kimseyi bir yerde bırakmadık istenmeyen olaylarda olmadı...
tecrübe ile sabittir bu dediklerim...
Açıklama için teşekkürederim.
Bu tatmin edici bir cevap değil. Zaten yetişebilirsem bende grupla birlikte yolculuk etmek isterim.
Açıklama için teşekkürederim.
Senide görelim yalovada güzel olur![]()
istanbuldan gidenlere sesleniyorum hatırlatın giderken resmimi vereyim size resim cektirirken aynı karede olayım![]()