Yalova ınternatıonal Bıkerfest'09 (16-19 Temmuz 2009)

arkadaşlar sıkıntı cuma ve cumartesi ekiplerinin ayrı olması

ama olsun genede bir organizasyon yapalım.

ben cumartesi gideceğim ve cumartesi gelmek isteyen arkadaşlar için

istanbul MT için
Avrupa yakası
18.07.2009 cumartesi
12:00 levent BP istasyonu
12:30 teker döner
istikamet salı pazarı

anadolu yakası için
12:30 salı pazarı
13:00 teker döner
istikamet eskihisar vapur iskelesi

grubu kaçıran arkadaşlar e-5 istikametinden yada eskihisardan gruba katılabilirler.

Lütfen yanınıza aşağıda yazılı malzemeleri alınız.
- otoban ve köprü geçleri için KGS kartı veya OGS cihazı. gişelerde grup üyelerini zorda bırakmayınız. her ihtimale karşı geçiş kartlarınızda bakiye miktarını kontrol ediniz.
- kişisel temizlik malzemesi (diş macunu, tuvalet kağıdı, sıvı sabun)
- her ihtimale karşı polar hırka
- çadır
- mat
- uyku tulumu
- geri kalan yiyecek ve içecekleri festival alanından alabilirsin

grup sürüşü yapılacaktır. lütfen grup sürüş kurallarına uyunuz.
- grup sürüşüne katılmayan arkadaşlar isterlerse önden gidebililer
- Kask takmak mecburi olup kendisinin ya da artçısı kasksız olanlar grup sürüşünden çıkarılacaktır.
- köprü ve otoban geçişlerinde lütfen tek noktadan geçiş yapınız. trafiği aksatacak davranışlardan kaçınınız. unutmayınız grup içerisindeki herkes sizin gibi atik ve tecrübeli olmaya bilir.
- yola çıkmadan önce mümkünse motorunuzun lastik basınçlarını kontrol ediniz ve mümkünse bakımlarını yaptırınız.
- grup lideri (road captain) katılımcı arkadaşlar arasından yüksek cc motor kullanıcısı seçilecektir.
- Artçı sürücü ( tail gunner) katılımcı arkadaşlar arasından yüksek cc motor kullanıcısı secilecektir.
- ortalama hızımız 70-80 km/h olacaktır

Lütfen grup sürüş kurallarını okuyalım. toplanma yerlerinde grup sürüşü ile ilgili açıklama yapılması zorunlu değildir.
http://www.motosiklet.net/forum/surus-teknikleri/7138-grup-surusunde-kullanilan-el-isaretleri.html

katılımcı arkadaşların unutmaması gereken en önemli nokta

ilk önce kendimizden sonra grup üyelerinden sorumlusunuz. lütfen grubu tehlikeye atan davranışlardan kaçınınız.

Katılımcı Listesi
1- A.Y.F.E.R
2- yt_servan
3- Askon ve oğlu
4- hell24 ve eşi
5- kuyucadısı
6- erdem860 (arıza)
7- korkut250 ve eşi
8- arjantinli69(8 de uğurlu sayım denk geldi)
9- brezilyalı
10-yoksa senmi acaba :queen:

beni unutmayın sakın salı pazarında birde eskimi-yenimi salıpazarı dilaver.bir söylesen nasıl olur.:rendeer:

kadıköy salı pazarı iskeleden boğa heykelini geçtikten sonra 100mt sonra sola dönünce karşına çıkan boş arazi fenerbahçe stadının yanındaki arazi başka salı pazarı bilmem ben eski yeni karıştırma usta

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 PM ----------

Katılımcı Listesi
1- A.Y.F.E.R
2- yt_servan
3- Askon ve oğlu
4- hell24 ve eşi
5- kuyucadısı
6- erdem860 (arıza)
7- korkut250 ve eşi
9- brezilyalı

brezilyalı kim yaa

kadıköy salı pazarı iskeleden boğa heykelini geçtikten sonra 100mt sonra sola dönünce karşına çıkan boş arazi fenerbahçe stadının yanındaki arazi başka salı pazarı bilmem ben eski yeni karıştırma usta

heh işte problem burda geçen gezidede salı pazarı dendi ben gittim salı pazarına ama kimse yok aklıma geldi.bunlar eski salıpazarının ordalardır diye tabi saat 13:00 kimse yok sizi gişelerde yakalamıştım.fener bahçe stadının ordan salı pazarı kalktı baya oldu.e5 te eski otosan fabrikasının karşısına kuruldu yeni salı pazarı.yani fenerbahçe stadının önündeki otoparktan kalkıp e5 e giricez dersek bence daha iyi.hani benim gibi oturduğu muhitte bulamamış olmazlar.:p

heh işte problem burda geçen gezidede salı pazarı dendi ben gittim salı pazarına ama kimse yok aklıma geldi.bunlar eski salıpazarının ordalardır diye tabi saat 13:00 kimse yok sizi gişelerde yakalamıştım.fener bahçe stadının ordan salı pazarı kalktı baya oldu.e5 te eski otosan fabrikasının karşısına kuruldu yeni salı pazarı.yani fenerbahçe stadının önündeki otoparktan kalkıp e5 e giricez dersek bence daha iyi.hani benim gibi oturduğu muhitte bulamamış olmazlar.:p

benım numarayı pm attım sana bır aksılık olursa ararsın hallederız...

leventten salıpazarına uğricaz orda da toplanılıcak...
kanka yukarda dilaverin açıklaması var azcık vakit ayırıp okusana yaaaaa...
bu ne olum armut piş azıma düş...:queen::queen::queen:

ya abicim ben okudum da dilaver sonunda cevabı verdi tamda benim düşündüğüm gibi çıktı,geçen kadıköy katılımında neden onları bulamadığım.bu sefer allahın izniyle işlem tamam.:cat:

arkadaşlar sıkıntı cuma ve cumartesi ekiplerinin ayrı olması

ama olsun genede bir organizasyon yapalım.

ben cumartesi gideceğim ve cumartesi gelmek isteyen arkadaşlar için

istanbul MT için
Avrupa yakası
18.07.2009 cumartesi
12:00 levent BP istasyonu
12:30 teker döner
istikamet salı pazarı

anadolu yakası için
12:30 salı pazarı
13:00 teker döner
istikamet eskihisar vapur iskelesi

grubu kaçıran arkadaşlar e-5 istikametinden yada eskihisardan gruba katılabilirler.

- grup lideri (road captain) katılımcı arkadaşlar arasından yüksek cc motor kullanıcısı seçilecektir.
- Artçı sürücü ( tail gunner) katılımcı arkadaşlar arasından yüksek cc motor kullanıcısı secilecektir.
- ortalama hızımız 70-80 km/h olacaktır

Lütfen grup sürüş kurallarını okuyalım. toplanma yerlerinde grup sürüşü ile ilgili açıklama yapılması zorunlu değildir.
http://www.motosiklet.net/forum/surus-teknikleri/7138-grup-surusunde-kullanilan-el-isaretleri.html

katılımcı arkadaşların unutmaması gereken en önemli nokta

ilk önce kendimizden sonra grup üyelerinden sorumlusunuz. lütfen grubu tehlikeye atan davranışlardan kaçınınız.

Ben bu maddeleri anlayamadım motoru yuksek cc olan ne demek? Kuralları daha ıyı bilen ve suruş tecrubesı bılgısı daha fazla olan Lider olamazmı ?:queen::queen::queen:

Birde kim seçiyo?
:queen::queen:

Ha birde grupdan kim kimi ne diyip çıkaracak:queen::queen:

Topic geyiğe sarmaz inşallah.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 PM ----------

Katılımcı Listesi
1- A.Y.F.E.R
2- yt_servan
3- Askon ve oğlu
4- hell24 ve eşi
5- kuyucadısı
6- erdem860 (arıza)
7- korkut250 ve eşi
9- brezilyalı

brezilyalı kim yaa

abi geçen gelicekti sakarya gezisine gelememişti benim arkadaş.akşam bendeydi müsaitim bende gelim bari dedi,valla ortam ve insanlar güzel geldedim yani oda geliyor bizimle.

Ben bu maddeleri anlayamadım motoru yuksek cc olan ne demek? Kuralları daha ıyı bilen ve suruş tecrubesı bılgısı daha fazla olan Lider olamazmı ?:queen::queen::queen:

Birde kim seçiyo?
:queen::queen:

Ha birde grupdan kim kimi ne diyip çıkaracak:queen::queen:

Topic geyiğe sarmaz inşallah.

zaten kuralları bilenler ve tecrübeliler arasından yüksek cc li olanı öncü seçicez bak artçı da yüksek cc li...
baktık uymayan biri var bizleri tehlikeye sokuyo çekicez sağa o arkadaşa dicezki sen ilerle koçum biz ufak ufak gelicez diye oda ilerlicek...
grup sürüşü millete hava atmak için değildir...
daha güvenli oluşu ve kimseyi arkada bırakmadan gidip gelmektir...
bu güne kadar kimseyi bir yerde bırakmadık istenmeyen olaylarda olmadı...
tecrübe ile sabittir bu dediklerim...

zaten kuralları bilenler ve tecrübeliler arasından yüksek cc li olanı öncü seçicez bak artçı da yüksek cc li...
baktık uymayan biri var bizleri tehlikeye sokuyo çekicez sağa o arkadaşa dicezki sen ilerle koçum biz ufak ufak gelicez diye oda ilerlicek...
grup sürüşü millete hava atmak için değildir...
daha güvenli oluşu ve kimseyi arkada bırakmadan gidip gelmektir...
bu güne kadar kimseyi bir yerde bırakmadık istenmeyen olaylarda olmadı...
tecrübe ile sabittir bu dediklerim...

tel kaydettim cem.
bence de grup sürüşü güzel oluyor.molalarda sohbet muhabbet gırla.yolda motorun bozulur bi aksilik olur yanında birilerinin olması kadar güzel bir durum varmı.arayıpta bulamazsınız bence.:cat:

inş. abim cemle benim sınavı pazara oturturlarsa o zaman siz gidersiniz bizde beraber şapa otururuz.. :mrgreen:

ya arkadaşım birine bakıp çıkıcaz yaa..

hadi dedik canım hadi...
bak zorluk çıkartma...
kapatmayın tükkkanın önünü...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar