yalova cınarcık videosu piyanist_irf penceresinden her mt sostu izlemeli ..

Kocaeli İl Temsilcisi
sonunda eyvallah abim:)

söyyyyy leeeeee buldun muuuuuu aradığın aşkı söyleeeeeeee yoksa yalnızmısın sen yineeeeee :cherry::queen:

bu gün acayip makara yapasım var bilader neşem yerimde ve senin şarkıyı biraz ses verdim dinliyorum camlar sallanıyo :) yani son ses değilde 100/ 25 volüm vermişim son ses yapınca yan binadan şikayet ediyorlar :cherry::p

işten erken çıktığım zaman görüşürüz arayı açmam merak etme bu arada da adam gibi adam

bende verdim ayarı abim...
bizde şikayet meselesi yok...
buldum abim şarkıyı arşivimde var...
ses sistemenin hakkını veriyorum abim...
çoşsun herkes....

Kocaeli İl Temsilcisi
yav tamam başını kestiğin için şarkı aforoz oldu bulamadık:)

yeminle ismi bende nasılsa öyle yazdım :) binlerce şarkı var gözüm adını değiştirme olasılığım 100000000000000000-0000.00.0 1.5 kadarcık yani, sanırsam galiba , olmadı sana cd yaparım şekerim üzme tatlı canını tüm albümünü koyarım cd ye tabi senin içünnn..:)

---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:58 ----------

işten erken çıktığım zaman görüşürüz arayı açmam merak etme bu arada da adam gibi adam

teşekkür ederim münircim o senin adamlığından kankam :cherry::p

---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 20:00 ----------

bende verdim ayarı abim...
bizde şikayet meselesi yok...
buldum abim şarkıyı arşivimde var...
ses sistemenin hakkını veriyorum abim...
çoşsun herkes....

ohhhhhh beeee nihayet hemde kendi arşivinde varmışda vay köftehor vayyyy :cherry::queen:

İrfan Hocam ellerine kollarına ve yüreğine saglık. İzlerken çok hoşuma gitti. Bize ayirdigin bölüm için ayrıca teşekkür ederiz. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere...

Arkadaşlar güzel gezmişsiniz ama fotoğraf çekimi yükleme işinde sınıfta kaldınız...

ben o ambiansları görmek isterdim ama videoda biraz zayıf kalmış..ne yapıldı nerelere gidildi neler yediniz neler gördünüz falan hiç gezi sonrası konularıdamı görmediniz yav...neyse bir dahaki sefere böyle olmasın ama...

En sonunda başardın cenk en net burada çıkmışım teşekkürler

abi mesai saatleri içinde vaniköye sıklıkla uğruyorum ama sen akşam evindesin doğal olarak...bi ara ziyaretine gelmek isterim...seni alıp bizim beylerbeyinde ki polis tesislerinde ağırlayayım...:p

abi mesai saatleri içinde vaniköye sıklıkla uğruyorum ama sen akşam evindesin doğal olarak...bi ara ziyaretine gelmek isterim...seni alıp bizim beylerbeyinde ki polis tesislerinde ağırlayayım...:p
,

Valla ağırlama konusunda teşekkürü borç bilirim ancak hafta içi biraz zor boşa çıkarsam seni ararım canadam

F54

irfan abi eline sağlık keşke bu video yu hazırlarken bana da haber verseydin ben bu işlerden anlamasam bile sana çay kahve hazırlardım ee yaptığın iş kolay iş değil eline sağlık:rendeer:

---------- Post added at 00:47 ---------- Previous post was at 00:45 ----------

irfan abi ellerin dert görmesin adamsın ne de olsa kimin toprağı

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

fatihçim 7 litre çok iyi 11 ,12,13 daha gideyim mi yok gidemiyorum benzinim bitti .1000 rr
abi dur kalbime inecek bu değerler gerçekten olabilir fakat ben bunlara dayanamam kalbime iner:santa:

irfan abi ellerin dert görmesin adamsın ne de olsa kimin toprağı

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

fatihçim 7 litre çok iyi 11 ,12,13 daha gideyim mi yok gidemiyorum benzinim bitti .1000 rr

1100 xx hiç söylemeyeyim.... 270 km yol yapmışım yakıt 70 tl ....

Neyse şimdi kimseyi uyandırmayalım benim yatma vaktim geçti bile almanyadan amcaoğlu vardı biraz gezdirdim tabi arabayla anca geldim gözlerinizden öperim xx ile tabi he he he iyi geceler renkli hülyalar....

F54

Neyse şimdi kimseyi uyandırmayalım benim yatma vaktim geçti bile almanyadan amcaoğlu vardı biraz gezdirdim tabi arabayla anca geldim gözlerinizden öperim xx ile tabi he he he iyi geceler renkli hülyalar....
ii geceler abi .... ama söylemedin olmadı şimdik:bounce:

Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşlar güzel gezmişsiniz ama fotoğraf çekimi yükleme işinde sınıfta kaldınız...

ben o ambiansları görmek isterdim ama videoda biraz zayıf kalmış..ne yapıldı nerelere gidildi neler yediniz neler gördünüz falan hiç gezi sonrası konularıdamı görmediniz yav...neyse bir dahaki sefere böyle olmasın ama...

herkez senmi ulem mete şakır şakır resim çeksinnn :cherry: valla nerde şimdiki gençlik :cherry::p buraya resim yüklemeye üşeniyorlar :cherry::p varsa yokda feysbok mu neyim ne karın ağrısıysa :cherry:

oraya yüklemek daha kolay heralde işin kolayına kaçıyo selocanlar..

selam arkadaşlar birileri şu vidyolara ayar ceksin anlamıyom buyrun bitane dahahttp://www.facebook.com/photo.php?v=2276008296246 :queen:
irfan abi şunlara bi ayar cek yazık olacak güzelim vidyolara okadarda ugraştım ben yokum vidyoda ama olsun sesim yetiyor bana:thumright

---------- Post added at 09:43 ---------- Previous post was at 09:41 ----------

son bitane daha var onuda yükleyim fese atacam ağam

Kocaeli İl Temsilcisi
bunlar cep telefonumdaki resimler diğerleri de foto. mak. sıyla çekilmiş olanlar

genç arkadaşlara kapak olsun :cherry::rendeer:

bakayıkım bana gidiyomu diye şöle bi bineyim dedim de he he he :cherry:

damla tank pedler için teşekkürler tekrardan faruk abi :cat:

buda araya kaynamış namıssız

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar