yalova cınarcık videosu piyanist_irf penceresinden her mt sostu izlemeli ..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fatih çok sulanma TA ya sana vermezler :p

Çok doğal kareler yakalmışsın çok güzellll

F54

Fatih çok sulanma TA ya sana vermezler :p

Çok doğal kareler yakalmışsın çok güzellll
ta alayım diyorum ama 100 km de 7 litre benzin:santa: ben yetişemem açıkçası.. bedava verseler almam ama tur atmak için alabilirim oda yarım depo benzin varsa :cherry: allah korusun benzin biterse itmek için çekici gerek yaklaşık 250 kg vardır yani:cyclopsan ama allah için bmw 650 gs ler daha çok hoşuma gidiyor yüksek geliyor gözüme o sebeb le ilgilenebilirim veya kle 500 benzin i de az bu modellerin:thumleft: ama ta imkansız:farao:

bilemedim ki :) my immortal çok meşhur onu çok dinlerim:flower:

within temptation dan göndereyim sana bitane onu dinle beğeneceksin,evadan aşşa kalmaz
http://www.youtube.com/watch?v=gsQIOgkZt68
http://www.youtube.com/watch?v=IfLoCG1MLqI&feature=related
abi artık nedense rock ilgi alanı dışımda kaldı....
bi unforgiven i asla unutamam...
yada my immortal ı....
bi rammstein i....
yada godsmack i...lakin daha hafif slow tarzı parçalar dinliyorum...
he dersenki james üstat nothing else matters i söylesin...
ona hayır diyemem....

Kocaeli İl Temsilcisi
ta alayım diyorum ama 100 km de 7 litre benzin:santa: ben yetişemem açıkçası.. bedava verseler almam ama tur atmak için alabilirim oda yarım depo benzin varsa :cherry: allah korusun benzin biterse itmek için çekici gerek yaklaşık 250 kg vardır yani:cyclopsan ama allah için bmw 650 gs ler daha çok hoşuma gidiyor yüksek geliyor gözüme o sebeb le ilgilenebilirim veya kle 500 benzin i de az bu modellerin:thumleft: ama ta imkansız:farao:

ulem artizzz barim bedava verseler almam deyipte motüre mok atma :queen: ne kadar köfte o kadar motür :cherry: 20 bin gayme veren adam onun 7 litresinede gatlanır sen ybr ye talim pis pinti :cherry::p:queen:

İrfan abi eline,emeğine sağlık çok güzel bir video olmuş. Müziğe zaten diyecek yok . . .

Kocaeli İl Temsilcisi

F54

ulem artizzz barim bedava verseler almam deyipte motüre mok atma :queen: ne kadar köfte o kadar motür :cherry: 20 bin gayme veren adam onun 7 litresinede gatlanır sen ybr ye talim pis pinti :cherry::p:queen:
istemem abi ne yapayım öyle motoru benim kayın peder'in petrol ofisi yok ki:p olsa bile almam ki:cherry:

abi çok uğraştım ama beceremiyorum malesef. bu nedenle en azında facesi olan arkadaşlar indirir eklerler

irfan ellerine sağlık,beraber film çevirelim ben çekirdekten fotografçı
sen kurgucu bide ajans açarız artiz olma meraklısı karıları bulmak için
şurupları içeriz beraber karılarla

irfan abi Allah aşkına hangi şarkısı bu yahu?
bakıyorum iki albümü var bende...
bide yeni single albüm çıkardı ondamı var bu şarkı?

irfan abi ellerin dert görmesin adamsın ne de olsa kimin toprağı

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

fatihçim 7 litre çok iyi 11 ,12,13 daha gideyim mi yok gidemiyorum benzinim bitti .1000 rr

Kocaeli İl Temsilcisi
istemem abi ne yapayım öyle motoru benim kayın peder'in petrol ofisi yok ki:p olsa bile almam ki:cherry:

ah fatihim ahhh ...... bi binsen şöle tadını bi alsan benzini menzini komaz adama , ama sen yinede binme şekerim alışkanlık filan yapmasın sora yakalayamayız seni :cherry:

---------- Post added at 19:35 ---------- Previous post was at 19:29 ----------

abi çok uğraştım ama beceremiyorum malesef. bu nedenle en azında facesi olan arkadaşlar indirir eklerler

ulem sevimli bıdık tamam ulem tamam senin için tekrar aktiv ederuk ne yapalım :) feysi en son 280 arkadaş eklemişti sorsan bana 30 kişiyi ya tanıyorum ya tanımıyorum ,onlarda buradan dırarıdan tanıdığım adamlar :)

yine mail adresim gereksiz e postalarla dolacak :cherry: yok felanca kişi seni şeyetti dürttü :cherry::queen: yok efem felancadan kıldan tüyden esintiler geldi, yok filanca muhteremden arkadaşlık teklifi aldınız , @ postayı bi açıyom 3 tane fatura gelmiş 70-80 tane feysten mail gelmiş ,

sil sil yetiştiremiyorum hadi öle olsun gari senin dediğin olsun ....:) bide cenkteki videolara bakacam ondan yoksa çatlayıp ortadan ikiye ayrılıcam meraktan bideneniz değilki alayınız feyslenmiş bilader zamane ayak uydurmak gerenk :) muck...

---------- Post added at 19:37 ---------- Previous post was at 19:35 ----------

irfan ellerine sağlık,beraber film çevirelim ben çekirdekten fotografçı
sen kurgucu bide ajans açarız artiz olma meraklısı karıları bulmak için
şurupları içeriz beraber karılarla

abi her türlü filmi çeviririz dee konusu çok önemli :cherry::queen: yalnız karıydı şuruptu filan bozuyo beni be abi :cherry::p

---------- Post added at 19:44 ---------- Previous post was at 19:37 ----------

irfan abi Allah aşkına hangi şarkısı bu yahu?
bakıyorum iki albümü var bende...
bide yeni single albüm çıkardı ondamı var bu şarkı?

dur bekir adını kıvırabilirsem yazayım bak yutuba :) )evenescence-13-ımagınary (ep version)

dip not: yalnız videoya güzel gider diye düşündüm fakat daha sonra parça beni bayağı sardı gözüm valla tekrar tekrar dinliyorum

dip notun dip notu : parça normalde 10 dakika sürmüyor ortalama 4 dk. filan

dip notun dip notunun en dip notu : proğramla parçayı kırpıp kesip uzattım istersen uzun versiyonuda var ama bende :cherry::queen:

---------- Post added at 19:47 ---------- Previous post was at 19:44 ----------

irfan abi ellerin dert görmesin adamsın ne de olsa kimin toprağı

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

fatihçim 7 litre çok iyi 11 ,12,13 daha gideyim mi yok gidemiyorum benzinim bitti .1000 rr

eyvallah münirim valla evin işlerini pazar günü elleyemedim bu gün son olarak akvaryumumu da sıfırdan kurup sistem yaptım dostum yani evdeki son işimdi , artık şu jimi jipe yoğunlaşmam gerek kameraman arkadaş beni oyacak :)

bu arada sen akşamları neler yapıyorsun 2 lafın belini kıralım bilader yauuuuu :)

haaaaa aklıma geldi adamsın derken nası adam ????? kardan adam değil demi :cherry::queen::rendeer:

Kocaeli İl Temsilcisi
amicim geziler güzel güzel olmasınada motoru yıkayacak vaktimin olmaması kötü toz içinde yeterken aklım hep orda
buyrun bi vidyo daha :flower:http://www.facebook.com/photo.php?v=2276008296246 irfan abi sen görme saten göremenki :thumright fese kaydın olmasa göremesin kaydol artık:silent:

cenkim vallaha senle cenk ederim bak ... ulem feysin altınaı üstüne getirmiş adamım ben :cherry: alçak köfte.......

fakat iyice baydı uzun zamandır işim olmuyordu feysle ama t..........vüz kaçınılmazsa sanırım kaçarımız yok ....:cherry::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar