Merhaba
Köpeklerden korkuyosaniz ve siz cadirinizi kurmus uyumak üzere şişme yataginizida hazirlamisken biri gelip sizin çadırın yanina hemen dibine yatarsa korkutucu olabiliyo![]()
bafa gölü ve dilek yarımadası![]()
@mehmetfaruk hangi kamp alanına gitmeyi düşünüyorsun? onu söyle ki o kamp alanını bilen birileri fikir versin. (belki bizim daha önce gittiğimiz yerlerden biridir)
sanırım milli parkta kalacaksın? ki orası senin evine de çok yakın zaten. korkulacak bir durum yok bence
Bu yalnız kamp yapma olayını bende düşünmüştüm. En iyisi camping yerleri ya da hiçbiryer bulamazsan mecburen benzinlik kenarları
15-16 yıldır kamp alanlarına giderim ve oralardaki kadar içten bir samimiyet başka yerlerde görmedim. Ama tabi şans bu, lüzumsuzun biri denk gelir sıkıntı yaşarsın orası kader kısmet artık![]()
İnsandan korkuyorsan ona yapacak bir şey yok ama gideceğin yere göre tedbirlerin ve yanına alman gereken malzemeler değişecektir.
Gideceğin yeri iyi araştır, konudan anlamıyorsan dereden su bile içme. Bana sorarsan kamp yapacaksan yanında tüp götürmek çok keyifli olmayacaktır ama sen bilirsin tabi.
Kamp alanlarına git 20-30-40 tl parası neyse ver için rahat olsun
Tam olarak nerde bu milli park google amca belki bi şeyler bulabilir![]()
Kamp ve tatil köyüde varmış bi ara istersen
Burası pek doğa ile iç içe olabileceğin bir kamp alanı değil![]()
ismi varmı kamp alanına gidersem tek yere giderim nasıl olsa güvenli
bir çok pahalı :queen: ayılara yem olurum daha iyi ben keyif çatmak istiyom oh kötü enerjiyi sal iyi enerjiyi al
Ayılara yem olurum diyince direk şu fıkra geldi aklıma
avcımız avlanmaya çıkar dağa tepeye. bir bakar ki bir ayı karsısında. çeker tüfeğini ateşler ama tüfek tutukluk yapar. ne yapsın, kaçmaya baslar, ayı da peşinde. ayı yakalar bunu, bir güzel becerir.
avcımız hırs yapar öldürecektir illa ki bu ayıyı. bir müddet sonra bir daha görür ayıyı, çeker tüfeği, basar tetiği yine tutukluk yapar, bizimki kaçar, ayı peşinde, yakalar ayı bunu bir daha becerir. avcımız iyice hırslanmıştır illa ki vuracaktır bunu, takılır ayinin peşine, görür, çeker tüfeği basar tetiğe yine tutukluk yapar, ayı bunu bir daha yakalar bir daha becerir. bu olaylar tekrarlanır gün boyunca.
artik avcının dayanacak gücü kalmamıştır, hayat meselesi olmuştur bu, son bir defa daha bakar ayı karsısında çeker tüfeği basar tetiğe ve yine tutukluk yapar. ayı yakalar bunu ve der ki
— ya kardeşim avcı mısın ibne misin?