yalnız kamp yapmak tehlikelimi ?

arkadaşlar milliparkta veya ormanlık insanların olduğu bir yerde milliparkta biraz kötü kesim var tehlikelimi yalnız çadırımda çay demlesem iki peynir atıştırsam :pl: tehlikelimi korkuyorum motorumu çalacaklar veya sataşacaklar diye sizce yaparlarmı

yalnız tek gecelik kamp gerekli malzemeleri hazırladım spete ekledim tek tıka bakar

el feneri çadır yatak tüp yemek için böyle sıraladım hepsi en uygun kampanyalıdan

gece uyurken çadıra biri girer veya birşey olur diye tırsıyom

hiç uyumam belkide

Aç ve sinirli bir ayı yemek aramak için aşşağı kısımlara iniyormuş.Senin peynirleri ve seni yiyormuş nögzel bişi.

Aç ve sinirli bir ayı yemek aramak için aşşağı kısımlara iniyormuş.Senin peynirleri ve seni yiyormuş nögzel bişi.

panpa şaka yapmıyorum nerde kuracam yanıma alırım adam ama esrarkeşler sevmiyorum temiz iyi insanlar ama kötü huyları var farzedelimki aldım neler yaparız 4 kişi nasıl bir alanda

süper dağlık alanlar var burda domuzlar var tehlikeli böyle bizi başka dünyaya götürecek mangal keyf gece ateşi istiyorum

bende konu açmıştım birisi kamo alanları olduğunu sölemişti çadırını kur yat gibisinden gidip 2 ağaçlıgın arası sıkıntı yemez yani bence

bende konu açmıştım birisi kamo alanları olduğunu sölemişti çadırını kur yat gibisinden gidip 2 ağaçlıgın arası sıkıntı yemez yani bence

:thumright haklısın cinlere perilere yem oluruz zaten havas dersi alıyom hocam sana karışamazlar diyor ama oda bir ihtimal

ne tavsiye edersin sen ne yaptın

Yatmadan önce çadırın etrafına kurtboğan zehrini daire şeklinde dök ayı mayı gelmez:mrgreen: Şaka tabi:)
Ben olsam tek gidemezdim. Çünkü bi çıt sesi duysam sanırım nefes almadan o sese odaklanırım panik olurum, tırsarım:silent:
Eğer rahatlatır, en azından güven verir diyosan yastığının altında bıçak olsun(genel güvenlik açısından)
Giderseniz yaşadıklarınızı bu başlıkta anlatırsınız. Tabi yaşarsanız hahah:queen:(Pardon:pale:)

Son düzenleme:
Yatmadan önce çadırın etrafına kurtboğan zehrini daire şeklinde dök ayı mayı gelmez:mrgreen: Şaka tabi:)
Ben olsam tek gidemezdim. Çünkü bi çıt sesi duysam sanırım nefes almadan o sese odaklanırım panik olurum, tırsarım:silent:
Eğer rahatlatır, en azından güven verir diyosan yastığının altında bıçak olsun(genel güvenlik açısından)

onu yaparım kesin çadırımda özel mülküm yalnız ben yokum insanlar çok ben insanalrdan tırsıyom

Ateş yakarsan çadırın önünde sıkıntı olmaz hayvandan yana ama insanı bilemem.

Tek başıma değilde 3-4 kişi dağlarda kaldık. O çıt sesini her zaman duyarsın ama tek olma derim psikolojik olarak korkarsın çünkü dağ vb yerlerde gece göz gözü görmez.
Böyle sosyal yerlerse sıkıntı olmaz.

Ateş yakarsan çadırın önünde sıkıntı olmaz hayvandan yana ama insanı bilemem.

Tek başıma değilde 3-4 kişi dağlarda kaldık. O çıt sesini her zaman duyarsın ama tek olma derim psikolojik olarak korkarsın çünkü dağ vb yerlerde gece göz gözü görmez.
Böyle sosyal yerlerse sıkıntı olmaz.

:cyclopsan tek dağa çıkmam kamp kuracağım yer tıklım tıklım insan kaynıyor ama iyside var kötüsüde

Öyle bi yerde korkmanada gerek yok o zaman dağ başı değil ya :)
Tüfek al yanına :D

milli kamplara, çadır kamplarına gidersen bir sıkıntı yaşamazsın.
gideceğin yeri oranın işletme şefliğine ve jandarmaya telefonlar bildir.
gece yatarken yediğin şeylerin artıklarını ya çöpe at ya da ağacon birine as.
ayrıca çadırının çevresine 4-5 metre daire çapında işe.
bulunduğun ili yazarsan kamp alanlarını ve daha önc gittiğim yerleri söyleyebilirim.

milli kamplara, çadır kamplarına gidersen bir sıkıntı yaşamazsın.
gideceğin yeri oranın işletme şefliğine ve jandarmaya telefonlar bildir.
gece yatarken yediğin şeylerin artıklarını ya çöpe at ya da ağacon birine as.
ayrıca çadırının çevresine 4-5 metre daire çapında işe.
bulunduğun ili yazarsan kamp alanlarını ve daha önc gittiğim yerleri söyleyebilirim.

aydın kuşadası güzelçamlı davutlardada evimiz var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar