- Konu Yazar
Arkadaşlar iki hafta önce yakın bir arkadaşımla Kıyıköy'e gittik. Yaklaşık 300 km yol yaptık ve gayet güzel bir geziydi. Karadeniz sahilinde güzel bir yer. Mekanda piknik yapılabiliyor ancak yağışların etkisiyle Yalıköy-Kıyıköy yolu bozuktu. 50 km fazla giderek alternatif yoldan gidilebilirdi tabiki.. Ben yolu çok sevdim, 60-70 km hızla keyifle manzaralar eşliğindeki yolun bitmesini hiç istemedik. Önümüzdeki haftalarda da gitmeyi planlıyoruz. Bu sefer hepbirlikte gidelim derim..
İlk gezimiz (Yalıköy)

Yalıköy sahilde FAFATARA diye bir balıkçı var orada balık yedikten sonra bir baktık içeri biri geldi etraf karanlık içerde 2-3 grup toplam 5-6 kişi var. Dedi ki yahu herkes gitmiş.. Yanımıza geldi gençler üşümüyor musunuz? Dedik böyle böyle ekipmanlarımız var vs aaa birden bir farkettik ki Şener Şen :queen: Gördüğüme çok memnun olduğum biriydi.. İnanılmaz hoş sohbet cana yakın bir üstad..

Bu da ikinci gezimiz
Kısa yoldan gidelim derken bir baktık ki patika yola girmişiz
Motorların dayanıklılığını test ettiğimiz bu 35 kmlik patika yolda
ale:
r: sarsıntıdan benim km teli koptu o kadar ama servisteki ustaya göre 14.000 km yapmış motorun da km telinin niyadı dolmak üzereydi .. Artık bundan sonra hangi yoldan gitmemiz gerektiğini biliyoruz.. :cat:

Mangal yaptığımız yer..

Alternatif yollar..

Bu haftasonu yeniden gidip yolu tanıyıp uygun alanların fotoğrafını daha düzgün şekilde çekicez. Katılmak isteyen arkadaşlarla ilerleyen haftalarda mangalımızla bi gidelim istiyorum....
İlk gezimiz (Yalıköy)

Yalıköy sahilde FAFATARA diye bir balıkçı var orada balık yedikten sonra bir baktık içeri biri geldi etraf karanlık içerde 2-3 grup toplam 5-6 kişi var. Dedi ki yahu herkes gitmiş.. Yanımıza geldi gençler üşümüyor musunuz? Dedik böyle böyle ekipmanlarımız var vs aaa birden bir farkettik ki Şener Şen :queen: Gördüğüme çok memnun olduğum biriydi.. İnanılmaz hoş sohbet cana yakın bir üstad..

Bu da ikinci gezimiz
Kısa yoldan gidelim derken bir baktık ki patika yola girmişiz

Mangal yaptığımız yer..

Alternatif yollar..

Bu haftasonu yeniden gidip yolu tanıyıp uygun alanların fotoğrafını daha düzgün şekilde çekicez. Katılmak isteyen arkadaşlarla ilerleyen haftalarda mangalımızla bi gidelim istiyorum....
Son düzenleme: